Moderátor: Blue Lanos
Jeď se projet v neděli ráno z Hradce do Pardubic a za Opatovickou elektrárnou najedeš na silnici širokou a krásnou....190 není problém, je to vyzkoušenéSlam píše:A kde takovou rychlost dosahnes? Jen na dalnici, ne? Ja totiz vubec nemam sanci stihnout se na takovou rychlost u nas dostat, bud ucpane silnice autama, nebo sama zatacka ci nerovnosti na vozovce apod.
Ja jsem jel z Hradce na kolibu a taky jsem to zvladnul jen pri 190 jsem uz nemohl dal, protoze mam gumy jenom do 190. Vim ze by vic asi vydrzeli, ale nebudu riskovat. Musim koupit novy, ten majitel co ji mel predemnou asi moc rychle nejezdilSlam píše:A kde takovou rychlost dosahnes? Jen na dalnici, ne? Ja totiz vubec nemam sanci stihnout se na takovou rychlost u nas dostat, bud ucpane silnice autama, nebo sama zatacka ci nerovnosti na vozovce apod.
Jeď se projet v neděli ráno z Hradce do Pardubic a za Opatovickou elektrárnou najedeš na silnici širokou a krásnou....190 není problém, je to vyzkoušené
A to je problem si zalozit ucet na jednom z mnohe freewebu, nacpat tam do 100-200MB prostoru fotek, kolik chces, a sem davat jen odkazy?Hanzy píše:Tak tady nejake foto,mam jich vic ale nevim jak je tady najednou poslat a po jedne bych se asi nadrel
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |