kontrolka brzd
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
kontrolka brzd
riesime problem na kamosovom espere... zlozim rucnu - zapnem kluc - kontrolka svieti - startujem - nestvieti - nastartuje a kontrolka sa rozsvieti...
pri zatiahnuti rucnej sa jas konrolky zvysi, po uvolneni mierne znizi.. ako keby to bol nejaky zly kontakt... spinac pri brzde sme prekontrolovali... nic ine ma nenapada.. stretol sa s tym uz niekto ?
pri zatiahnuti rucnej sa jas konrolky zvysi, po uvolneni mierne znizi.. ako keby to bol nejaky zly kontakt... spinac pri brzde sme prekontrolovali... nic ine ma nenapada.. stretol sa s tym uz niekto ?
- Reklama
Ak ti piska altik, tak vymen rozvody. Inak mohla by to byt brzdova kvapalina, alebo nebude nieco s lankom?
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Ked piska altik, vlastne nepiska altik ale remen alebo klatka! Ked sa ozyva piskanie je najvysi cas na vymenu rozvodov lebo ak mas 1,5 a streli remen tak ti to narobi poriadnu neplechu!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Radsej si pockaj na radu od skusenejsich, ale neverim tomu,ze piska altik, urcite to je remen, ktory sa kruti cez altik.
mal som rovnaky problem. kontrolka rucnej brzdy mi stale svietila a pri zatiahnuti rucnej brzdy sa jej jas zvysil, a pri uvolneni znizil. spolu s tym mi svietila kontrolka nabijania. nevedel som preco, az mi po dakych 30 kilometroch povyhadzovalo dalsie kontrolky a postupne mi odysla cela elektrika v aute. to sa mi vymlatila baterka. pokazil sa alternator a nedobijal.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ano ta kontrolka tak funguje, kdyz nemate zatahlou rucni brzdu tak to sviti ponevac to zkontroluje hladinu brzdovky, kdyz ok tak zhasne. Jinak se treba kouknout do elek.schema co vsechno jde prez kontrolku, nekde tu na foru je elektrika. Kdyby byl hodne volny klinak coz rika o tom piskani tak by se ti jemne rozsvicela kontrolka baterky obzvlast kdyz je veci vlhkoMtMartin píše:mal som rovnaky problem. kontrolka rucnej brzdy mi stale svietila a pri zatiahnuti rucnej brzdy sa jej jas zvysil, a pri uvolneni znizil. spolu s tym mi svietila kontrolka nabijania. nevedel som preco, az mi po dakych 30 kilometroch povyhadzovalo dalsie kontrolky a postupne mi odysla cela elektrika v aute. to sa mi vymlatila baterka. pokazil sa alternator a nedobijal.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW