Z Usti n.L. na Baldovec
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Z Usti n.L. na Baldovec
Kdo pojede se mnou a Slavkem? Trasa UL - Lovosice - po dalnici smer Praha a pak na Brno a Baldovce
Vidim to na vyjezd z UL v 6:00H jako minule, sice to je az za mesic ale je dobre byt pripraven. Kdo se v Praze vcas nepripoji myslim ze nema cenu cekat a pak to honit 140 po dalnici, ja jedu v klidku 100-120km, zadna krec, spotreba bude pekna
Vidim to na vyjezd z UL v 6:00H jako minule, sice to je az za mesic ale je dobre byt pripraven. Kdo se v Praze vcas nepripoji myslim ze nema cenu cekat a pak to honit 140 po dalnici, ja jedu v klidku 100-120km, zadna krec, spotreba bude pekna
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jo ja taky nehodlam letet, mynule abych vas předjel kvuli natačeni tak sem musel mistama i 170 km/h , kuwa pak mi to papa i ponožky z nohou
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
to nestihasTomáš píše:A v kolik u mekáče v Průhonicích ??????
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak napíšete někdo v kolik u toho Mekáče?Že bych se přidal - ale žádný honění - max 120!!!Pak to opravdu baští...Tomáš píše:A v kolik u mekáče v Průhonicích ??????
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
No to je jasny - vidim to tak 7:30 nejdeleJ.Bad píše:Tak napíšete někdo v kolik u toho Mekáče?Že bych se přidal - ale žádný honění - max 120!!!Pak to opravdu baští...Tomáš píše:A v kolik u mekáče v Průhonicích ??????
No minule na me Slavek cekal v UL na prazske ulici u pumpy - smer Lovosice, ale klido se srazime v Lovo na dalnici, no problemimpik 1 píše:V 7.30 V PRÚHONICÍCH OK BUDU SE SNAŽIT PŘIDAT POJEDU NA TEPLICE A PAK NA PRAHU V KOLIK JEDEŠ Z TEPLIC u AUTOTIP NOVÁK BY JSME SE PŘIDALI? JEDEŠ Z TEPLIC SLÁVKU
to je rozumne, ale mesic casimpik 1 píše:Díky v 5.45 vyrážím z Litvínova a měl bych být kolem 6.20 v Lovosicích a v 7.20 v Průhonicích plynulou jízdou ale samo rád se přidám jěště máme čas.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Jako v loni pojedu z Miloshem, borislav me moc nelaka, to radci po rovince kdyz vyde nacasovani tak se sjedem v Lovosicich, tady mas na me cislo kdyby neco 724139375
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
sraz baldovec
Díky číslo v seznamu ozvu se přesně v 6.00 kde jsem čau Tonda,dnes 14.4 jsem natankoval mám 60 litrů už jen vyrazit samo že 20 v kanystru zbytek v nádrži myslím že 26,90 jde za 14 dní to bude dražší a to jsem tankoval u Ono v Teplicích
Re: sraz baldovec
[quote="impik 1"]Díky číslo v seznamu ozvu se přesně v 6.00 kde jsem čau Tonda,