AUTORÁDIO
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
AUTORÁDIO
Ahojda,
chtěl bych nahradit stávající kazeťák za CD co si poradí s mp3-kama
a otázka zní:
je to fuk co koupím za "akční" rádio, nebo v tom jsou nějaké funkční a technické finesy, aby to hrálo stejně dobře a na fšechny origo repráky?
přeju příjemné jaro
chtěl bych nahradit stávající kazeťák za CD co si poradí s mp3-kama
a otázka zní:
je to fuk co koupím za "akční" rádio, nebo v tom jsou nějaké funkční a technické finesy, aby to hrálo stejně dobře a na fšechny origo repráky?
přeju příjemné jaro
Daewoo Nubira SX 1,6 16V Wagon, 1998, red
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Jezin taký štandard je aby to malo MP3,WMA,RDS , dialkove a line out aspon 1x. Značka moc nerozhoduje prevodníky digital -analog vyrábaju 2-3 firmy a procesory taktiež . mam taku skusenosť že to iste vnutro je aj v sony aj v panasonic a ine. Len nekupuj neznačkove na tie nieje dostupný servis
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Když budeš mít origo Daewoo - ISO redukci ( mimochodem má jí Palix na prodej v Bazaru - Baldovec , takže na srazu ) budou hrát všechny repráky a nemusíš vůbec nic dalšího řešit. Rádio doporučuji z vlastní zkušenosti PANASONIC , ale jiná volba je na tobě.....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
suhlas s Ivošem viac ako 3 tis je pre bežneho posluchača zbytočne vyhodena investicia.
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Ono je nějaký auto co nemá ISO konektory ? Co jsem koukal do Soptíka při koupi, vyndali origo Daewoo rádio a nacpal jsem tam normálního Kenwooda z Feldy. Předepokládam, že ISO konektor je normální věc a já se ještě nesetkal v žádnym autě s jinym konektorem.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
bmw ma svuj hiundai ma svuj daewoo stare ma svuj daewoo nove ma svuj a spousta dalsich.a ten tvuj zazrak je mozne ze tam je uz iso ale ja sem tyhle auta zatim nevidel tak nevim
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ahoj, taky jsem to nedavno resil. Chtel jsem MP3 z CD a pokud nozno i z USB. Nakonec jsem koupil levnyho Sencora (treba na http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=49908) kterej to vsechno umi.
Co jsem ale necekal je, ze se radia dosti lisej podle prikonu ve stand-by. Znackovy si na to davaj pozotr a berou do 3mA. Sencora jsem promeril a bere 16mA, coz je dost (40 AH baterku vydoji za 3 mesice, pokud se nepojede).
Ne ze by to byl velky problem ale asi namontuju pred radio tvrdej vypinac pro obdobi delsiho spanku. Radio jinak OK.
Nubira forever, Tomac
Co jsem ale necekal je, ze se radia dosti lisej podle prikonu ve stand-by. Znackovy si na to davaj pozotr a berou do 3mA. Sencora jsem promeril a bere 16mA, coz je dost (40 AH baterku vydoji za 3 mesice, pokud se nepojede).
Ne ze by to byl velky problem ale asi namontuju pred radio tvrdej vypinac pro obdobi delsiho spanku. Radio jinak OK.
Nubira forever, Tomac
NUBIRA Wagon 1.6 SX; r.v. 1999
- Hanzy
To si myslim za normalnich okolnosti i u vikendovy ridic nemusi resit.Jinak mam taky SENCOR SCD 7205BMR a slouzi k plne spokojenosti Takze te vitam v clubu SENCOR Jsem celkem ted fanda teto znacky,maji hezky udelane sve stranky a zajimave ceny a vyrobkyTomac píše:Ahoj, taky jsem to nedavno resil. Chtel jsem MP3 z CD a pokud nozno i z USB. Nakonec jsem koupil levnyho Sencora (treba na http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=49908) kterej to vsechno umi.
Nubira forever, Tomac
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG