raaadio problem
Moderátor: Blue Lanos
raaadio problem
Prajem pekný deň všetkým Matizákom. Som nadšený, že existuje skupina ľudí, čo fandí Matízkovi. Chcel by som sa vás opýtať, či niekdo z vás zapojoval rádio. Kúpil som si nové na CD a mp3 a neviem si poradť s drátmi. V mojom aute ešte rádio nebolo. Myslíte že by som to mal radšej nechať zapojiť v servise? Nie je tam červený plusák ale len oranžový a 2 čierne. Nemohol by mi niekto poradiť ako to zapojiť Na rádii je tiež nejaký kábel na pamať. Prajem pekný deň
- Reklama
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
No v prvom rade si zožen zapojenie iso konektorov ak ho nemásh. Káblik na pamäť musí byť neustále pripojený na napätie, teda nie od spínacej. Je v podstate jedno akej farby je ten tvoj plus, len ho treba pomerať ,či tam je stale napätie atď. Niekto ma natiahnuté plus od spínačky,teda keď tam nieje kľúčik, nehrá. Ja mám +12 do rádia zapojené spolu s tým pamäťovým na jedno trvalé napájanie v podstate priamo z batérie (cez poistku). Keď máš aspoň základné znalosti z elektriky a aspoň priemerný merák zvládneš to v pohode. Ak nie postupuj podľa Vojtu.
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma