Termosta

Moderátor: Blue Lanos

rebelius

Termosta

Příspěvek od rebelius »

Zdrávím , mám takový technický dotaz , chtěl bych vyměnit termostat na leganza za nějaký z větší teplotou . Dočetl jsem se že pasují nějaké termostaty z opelu vectry B , které mají 92,5 C . Nevíte náhodou někdo z které Vectry přesně to je (obsaha,rok) , sehnal jsem jeden z novější a ten tam nepasuje :o( Popřípadě pokud znáte jiný termostat který by tam pasoval , ale nějaký který má větší teplotu jak ty originály , ty bych typl tak na 80 - 85 C , což je popdle mě hodně málo . Dík moc
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nazdárek já som teraz menil ale dal som tam originál na Legu a hodnoty má 87-92 no a funguje dobre;-)jo ale keď Ti ide o to že slabo kúrý tak toto Ti velmi nepomôže:-)
rebelius

Příspěvek od rebelius »

-peha- píše:Nazdárek já som teraz menil ale dal som tam originál na Legu a hodnoty má 87-92 no a funguje dobre;-)jo ale keď Ti ide o to že slabo kúrý tak toto Ti velmi nepomôže:-)
Ne ne topí dobře , jen se mi zdá že ta teplota je nějak nízká , jde spíš o ten motor.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

no takto so starým termostatom bola ručička na teplomery na prvej čiarke nad 50 a po výmene sa drží pod polovinou, a termostat má číslo teploty 87-92 a mám dojem že sa to po výmene zlepšilo teraz sa rýchlejšie zohrievá a teplotu má tiež vyššú :-)
ros

Příspěvek od ros »

Kupoval jsem termostat z Vectry B 2,0. Teplota jde dobře nahoru a je lehce pod půlkou. Použil jsem jen vnitřek, domeček jsem nechal původní.
Richard

Příspěvek od Richard »

To jsi do hliníkového domku dal jen vnitřek z Vectry? Máš asi 2,0? Asi jo do Leg se nic menšího nedává. Na co ten termostat přišel?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Apropó To Rebelius blahoželám k tvojej krasavici aj keď zo zadu vyzerá ako diabol alebo vlastne diablica :twisted: :lol: :lol: :lol: Je to proste fešanda :lol:
rebelius

Příspěvek od rebelius »

-peha- píše:Apropó To Rebelius blahoželám k tvojej krasavici aj keď zo zadu vyzerá ako diabol alebo vlastne diablica :twisted: :lol: :lol: :lol: Je to proste fešanda :lol:
Dík můžeme někdy udělat mini srazík , pár lidí z legama , co ?
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Srazík je dobrá věcička ale jak tak koukám tak Legy jsou Rožňava,Zvolen,Bratislava,Hradec Králové,Praha,Zlín takže nevim nevim ale na stretko ktoré sa uskutoční dakedy v květnu by si mohl dorazit :lol: :lol: :lol: Apropó podle značky nevim vodkud si človek sa v tých vašich značkách ťažko vyzná :lol: :lol: :lol:
rebelius

Příspěvek od rebelius »

-peha- píše:Srazík je dobrá věcička ale jak tak koukám tak Legy jsou Rožňava,Zvolen,Bratislava,Hradec Králové,Praha,Zlín takže nevim nevim ale na stretko ktoré sa uskutoční dakedy v květnu by si mohl dorazit :lol: :lol: :lol: Apropó podle značky nevim vodkud si človek sa v tých vašich značkách ťažko vyzná :lol: :lol: :lol:
Ja jsem ze zlína , stejně jako alda.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jediná vec je to že se rozrostly naše Legy protože jak sám vydíš je nás tu jenom asi 8 i s tebou :lol: Ono je to proto že tyhle krasavice ješte stále držej v rukách snoby no takový sem na fórum nechodej :twisted: Jo chci se zeptat ty krásný kanóny vzadu sou funkčný obadva a ješte jak máš řešenej nárazník :lol: :lol: :lol:
rebelius

Příspěvek od rebelius »

-peha- píše:Jediná vec je to že se rozrostly naše Legy protože jak sám vydíš je nás tu jenom asi 8 i s tebou :lol: Ono je to proto že tyhle krasavice ješte stále držej v rukách snoby no takový sem na fórum nechodej :twisted: Jo chci se zeptat ty krásný kanóny vzadu sou funkčný obadva a ješte jak máš řešenej nárazník :lol: :lol: :lol:
jojo jsou funkční oba . Je tam spoiler z Mercedesu . Odkud jsi ty ?
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No púvodne z Proboštova u Teplic a teďkon sem v Rožňave to je blízko Košíc :lol: :lol: :lol: No při výmnene vejfuku bych to chtel taky takhle ale trochu mne zaráží ten prolis na jeden kanón tak tam budu vlastne potřebovat neco pod nárazník,ale časem to nejakvyřeším :lol: :lol: :lol: Doufám že se na zraze uvidíme abych si tu tvojí vokouknul :lol: A teďkons mi dochází proč ta tvoje vypadá jako ďáblice když si ALDOVO spolubydlící :twisted: Je to fór dve legy ze Zlína a vobě tuning a parádní žádnej tuzing :lol: -i -i -i
rebelius

Příspěvek od rebelius »

-peha- píše:No púvodne z Proboštova u Teplic a teďkon sem v Rožňave to je blízko Košíc :lol: :lol: :lol: No při výmnene vejfuku bych to chtel taky takhle ale trochu mne zaráží ten prolis na jeden kanón tak tam budu vlastne potřebovat neco pod nárazník,ale časem to nejakvyřeším :lol: :lol: :lol: Doufám že se na zraze uvidíme abych si tu tvojí vokouknul :lol: A teďkons mi dochází proč ta tvoje vypadá jako ďáblice když si ALDOVO spolubydlící :twisted: Je to fór dve legy ze Zlína a vobě tuning a parádní žádnej tuzing :lol: -i -i -i
Už se těším až si dáme z aldou někde srazík :o)) To budepodívaná :o)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jo frajeři tuningový :twisted: Ale když tak potom to sfoťte a dejte do placu :lol: Jinak som dnes napísal recenziu na Legu a si predstavte že dáký debilovia ma tam zdrbli že som blb ktorý má kus plechu a ješte se s tým vyťahuje :evil: Hovada jedny nevedia čo je správne auto isto chodia peši primytývi :evil:
http://www.autorecenzie.sk/car_list.asp ... oo-LEGANZA
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“