Termosta
Moderátor: Blue Lanos
Termosta
Zdrávím , mám takový technický dotaz , chtěl bych vyměnit termostat na leganza za nějaký z větší teplotou . Dočetl jsem se že pasují nějaké termostaty z opelu vectry B , které mají 92,5 C . Nevíte náhodou někdo z které Vectry přesně to je (obsaha,rok) , sehnal jsem jeden z novější a ten tam nepasuje ( Popřípadě pokud znáte jiný termostat který by tam pasoval , ale nějaký který má větší teplotu jak ty originály , ty bych typl tak na 80 - 85 C , což je popdle mě hodně málo . Dík moc
- Reklama
To jsi do hliníkového domku dal jen vnitřek z Vectry? Máš asi 2,0? Asi jo do Leg se nic menšího nedává. Na co ten termostat přišel?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ja jsem ze zlína , stejně jako alda.-peha- píše:Srazík je dobrá věcička ale jak tak koukám tak Legy jsou Rožňava,Zvolen,Bratislava,Hradec Králové,Praha,Zlín takže nevim nevim ale na stretko ktoré sa uskutoční dakedy v květnu by si mohl dorazit Apropó podle značky nevim vodkud si človek sa v tých vašich značkách ťažko vyzná
jojo jsou funkční oba . Je tam spoiler z Mercedesu . Odkud jsi ty ?-peha- píše:Jediná vec je to že se rozrostly naše Legy protože jak sám vydíš je nás tu jenom asi 8 i s tebou Ono je to proto že tyhle krasavice ješte stále držej v rukách snoby no takový sem na fórum nechodej Jo chci se zeptat ty krásný kanóny vzadu sou funkčný obadva a ješte jak máš řešenej nárazník
-
- Kontaktovat uživatele:
No púvodne z Proboštova u Teplic a teďkon sem v Rožňave to je blízko Košíc No při výmnene vejfuku bych to chtel taky takhle ale trochu mne zaráží ten prolis na jeden kanón tak tam budu vlastne potřebovat neco pod nárazník,ale časem to nejakvyřeším Doufám že se na zraze uvidíme abych si tu tvojí vokouknul A teďkons mi dochází proč ta tvoje vypadá jako ďáblice když si ALDOVO spolubydlící Je to fór dve legy ze Zlína a vobě tuning a parádní žádnej tuzing
Už se těším až si dáme z aldou někde srazík ) To budepodívaná-peha- píše:No púvodne z Proboštova u Teplic a teďkon sem v Rožňave to je blízko Košíc No při výmnene vejfuku bych to chtel taky takhle ale trochu mne zaráží ten prolis na jeden kanón tak tam budu vlastne potřebovat neco pod nárazník,ale časem to nejakvyřeším Doufám že se na zraze uvidíme abych si tu tvojí vokouknul A teďkons mi dochází proč ta tvoje vypadá jako ďáblice když si ALDOVO spolubydlící Je to fór dve legy ze Zlína a vobě tuning a parádní žádnej tuzing
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo frajeři tuningový Ale když tak potom to sfoťte a dejte do placu Jinak som dnes napísal recenziu na Legu a si predstavte že dáký debilovia ma tam zdrbli že som blb ktorý má kus plechu a ješte se s tým vyťahuje Hovada jedny nevedia čo je správne auto isto chodia peši primytývi
http://www.autorecenzie.sk/car_list.asp ... oo-LEGANZA
http://www.autorecenzie.sk/car_list.asp ... oo-LEGANZA