Imobilizer
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Imobilizer
Začíná mi zlobit - mám originální dalkový centrál, imobilizer a alarm. Auto odemknu, zkouším nastartovat, ale vidím že bliká červený zámek a tím pádem to nemá cenu. Musím několikrát zkusit zamknout, odemknout a zkusit nastartovat, než se procedura podaří Mám matné tušení, že se tu kdysi psalo o nějakém postupu, kdy se imobilizér znovu synchronizoval s klíčem, ale kdo ví, s čím se mi to mate. Máte někdo podobnou zkušenost? Případně je možné imobilizér vyřadit z činnosti (kdo by to auto kradl, že)?
Zkoušel jsem hledat, ale u Nubiry mi to nic nevrátilo... proto si dovoluji zařadit tento dotaz.
Zkoušel jsem hledat, ale u Nubiry mi to nic nevrátilo... proto si dovoluji zařadit tento dotaz.
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jestli je to original tak neporadim ale vim ze v jednom prpade sem to uz jednou resil a bylo to jen rele ktere zustavalo viset stacilo jen vymenit perko ktery uz asi bylo vytahany a zase vse funhuvalo
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
No niekedy sa to porucha aj mne parkrat vytiahnem kluč a asi mesiac dva je to zase v pohode
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Já mám ten sám problém - chyba ale nebude v klíčku, protože mě zlobí i nový rezervní. Většinou problémy nejsou, auto nechce startovat tak 1 za týden (tzn. tak 1 ze 30 startování). Stačí ale párkrát zapnout a vypnout zapalování a auto zase startuje.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Imobilizer
Mal som rovnaky problem, najskor som zobral druhy kluc. Ked zacal blbnut aj ten tak som siel do servisu a vymenili antenu na imobilizer - je to kruhovy cierny plast okolo zamku pod volantom. Odvtedy ziaden problem.
Palo
Re: Imobilizer
Stalo se mi to samé, otočím klíčkem a auto už nejde nastartovat - vůbec!! vyměnil jsem tedy čtecí cívku immobilizeru a stále to samé.. po otočení klíčku stále bliká immobiliizer na palubovce a nenatočím.. víte někdo co to ještě může být?
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Re: Imobilizer
Mne sa to na Lanose spravalo podobne a vadna bola RJ imobilizera, stalo ma to vtedy cez 8kSK.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black