Pratele matizkari pomooooct. Vcera jsem si vsimnul ze mi zmizela z matizka jedna plastova krytka, ktera zakryva srouby pro uchyceni plastove listy u steracu(te co jsou na ni pridelane odstrikovace, nad kapotou). Techto krytek je tam 5. Nevim zdali je mozne aby jednoduse odskocila, to se mi ale zda hooodne nepravdepodobne, asi ji nekdo potreboval vic nez ja .
Nevite prosim nekdo kde se da tento cudlik sehnat? Popripade nevite o nejakem vrakaci na Matizky kolem brna, resp. na Jizni Morave?
Diky
Pls help potrebuji sehnat plastovou krytku
Moderátor: Blue Lanos
Pls help potrebuji sehnat plastovou krytku
DAEWOO MATIZ 1.0 SE, r.v. 2003
- Reklama
Re: Pls help potrebuji sehnat plastovou krytku
Jo plastový krytky nad kapotou pod stěračema je opravdu problém - hned jak jsem měl Matízka nového tak se mi hned dvě ztratili - je možný že se taky ztratili někomu přede mnou a tak si pomohl.Je fat že to pak byla otázka cca 20ti koruny - teď už nevím jestli za jednu nebo obě.Koupil jsem je na Žižkově http://www.czdrafel.cz tak se tam podívej,ale určitě každej slušnej prodejce je má na skladě - jsou to korunovky a tak mu sklad nějak nezatěžujou.Hned jsem pak všechny podlepil silikonem aby případnej nenechavec,nebo vítr s tím měl aspoň trochu práci.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Tak uz je mam doma a Matizek je opet fesak....
Tak krytky uz mam doma, nechal sem si je objednat u prodejce Chevrolet, jedna satla 7,-. Radeji sem si jich vzal rovnou 5
DAEWOO MATIZ 1.0 SE, r.v. 2003