Dělená sedadla

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Miza

Dělená sedadla

Příspěvek od Miza »

Ahojte,
máte někdo zkušenost z montáží dělených sedadel na místo nedělených do Matize 1 ? Zatim to nosim jenom v palici a bohužel nemám žádnou možnost srovnání uchycení dělených sedadel bo mám jenom,,s,, verzi. Tak trošku spoléhám na skutečnost že rákosky nebudou dělat extra rozdíly ve výrobě ,,rámu,, na kterej (doufám) se sedadla uchytí. Stejně jak je tomu u kabeláže, kdy se do auta montuje všechno jako u plné verze jenom s tím rozdílem že se tam už ale nezapojí ta konkrétní součást vyšší výbavy atd ... Abych to teda schrnul .. neoplývá někdo fotkou nebo přímo znalostí jak jsou dělené sedadla uchycená ? Předem děkuji :lol:
Daewoo Matiz 0,8 r.v. 2001 červený. 40 tkm.
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no tak takovehle veci sem si nikdy nevsimal.ale mam tuseni ze je tam uchyt primo na kastli ale jestli ho s vybava ma nebo ne teda netusim.zkusim to zjistit jestli uz nebude pozde
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Miza

Příspěvek od Miza »

Pozdě nebude, byl bych ti moc vděčnej protože jak jsem psal tak neznám nikoho kdo má Matízáka z dělenejm a sedadlama takže buď jít opruzovat někam do bazaru nebo zkoušet sáhodlouze telefonovat ze servisem a vysvětlovat jim jádro pudla :) Klaický sedadlo drží jenom po stranách na pantech, proto si myslom že dělený sedalo by muselo mít nějakej rám aby se ve středu neprolamovalo, nebo opravdu navařenej nějakej další pant, ale to mi příjde opravdu divný. Předem díky jestly něco zjistíš ..
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Teď půjdu do garáže a zkusím to uchycení vyfotit. Snad se mi to povede. K večeru hodím fotky.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Jak jsem slíbil, tak plním. Mám sedačky a opěradla 2/3.
Sedáky jsou uchyceny čtyřbodově, opěradla tříbodově. Obrázek Obrázek Obrázek
Miza

Příspěvek od Miza »

Díky, díky, díky za fotky ... sice se mi moje představy rozplynuly jako pára nad hrncem, ale to se nedá nic dělat. No stejně to asi skusim prozkoumat jak by se to dalo u těch nedělenejch sedaček předělat a když mě něco napadne tak to sem pošlu popřípadě rovnou nafotim ... Ještě jednou díky :lol: :lol:
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no tak koukam ze uz se nasel nekdo rychlejsi.jan sem jeste nevidel jak to vypada u matize s nedelenou sedackou.ale zjistim si to.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Miza

Příspěvek od Miza »

No to můžu nafotit já :D Tak já to sem zejtra loupnu a můžem začít spekulovat :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“