Vyfuk

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
kugel1

Vyfuk

Příspěvek od kugel1 »

Mam uz najazdene 82 000 km a prave mi skoncil vyfuk. Celkove je tlmic v pohode len rura od motora do tlmica mi v mieste zvaru uplne prehrdzavela. Zohnat novy vyfuk je celkom problem ale sa mi to podarilo a to za nejakych 4000 SK. Skusali ste sa uz pozriet na svoj?
Kalos 1,4 8V
Reklama

LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

tak ja teda nie..... Kalosko má 19 tisíc km a ani nie 2 roky
Ale tiež ma pekne štve s tým pukotaním pri chladnutí .....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Nie je ešte v záruke?
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Je, ale teraz, ked som bola na tom teste (kôli checku) tak mi na to technik povedal, že to je normálne, že sa materiál teplom rozťahuje a zimou sťahuje :shock: (kto by to bol povedal, že??) Som mu na to povedala, že aj iné výfuky tak reagujú na zimu a teplo a nepukocú. Iba sa usmial ako debil a že vraj sa to reklamáciu nedá riešiť.
Kedže som nemala čas, tak si to nechávam na potom, ako pôjdem na druhú servisnú prehliadku. Ale potom mu už len úsmev nepomôže.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Šikovnej mechanik až si otevřu dílnu tak si takovýho seženu vždyť ten by byl zlatej dúl :twisted: Si myslím že v lete se Ti výfuk tak roztáhne že asi upadne né :D alebo vyleze ven za autem jak se bude natahovat :lol:
kugel1

Příspěvek od kugel1 »

Mipo v zaruke uz nieje. Vsade sa cudovali, je to skoro a v daewoo servise mi ponukali vyfuk za 4900 a 7500 Sk. Inac to prehrdzavenie vypada na nekvalitu materialu, alebo zle prevedeny zvar. Ten zvar je inac tiez v celku v pohode len trochu na povrchu zhrdzaveny, ale ta rura v tom mieste celkom prehrdzavela.
Kalos 1,4 8V
mino

Příspěvek od mino »

Ked sme už pri tom . Predam svoj výfuk na Kalosa HB má cca 3 roky s toho 1 rok nejazdený odložený zakonzervovyný v garáži. Ak by mal niekto záujem. ;)
Škoda Roomster TSI
Odpovědět

Zpět na „KALOS“