Registrace do klubu
Moderátor: Blue Lanos
Registrace do klubu
Zdravim vsechny majitele a nadsence do tohoto krasneho maleho auticka. Poridil jsem si ho nedavno a jsem snim nadmiru spokojen. Matizkem jezdim jak po meste, tak nekolikrat tydne taky trasu Brno-Znojmo. Auticko jezdi jak slak, jak rikam, zatim jsem naprosto spokojen. Kdyz uz si tak procitam toto forum, tak bych take chtel vstoupit do klubu, co proto musim udelat?
Radys
Radys
DAEWOO MATIZ 1.0 SE, r.v. 2003
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: Registrace do klubu
Pokud myslíš registraci do Matiz klubu, tak o tu se žádá u Vojty Takže ho kontaktuj přes soukromou zprávuRadys píše:Zdravim vsechny majitele a nadsence do tohoto krasneho maleho auticka. Poridil jsem si ho nedavno a jsem snim nadmiru spokojen. Matizkem jezdim jak po meste, tak nekolikrat tydne taky trasu Brno-Znojmo. Auticko jezdi jak slak, jak rikam, zatim jsem naprosto spokojen. Kdyz uz si tak procitam toto forum, tak bych take chtel vstoupit do klubu, co proto musim udelat?
Radys
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje