Plechače
Moderátor: Blue Lanos
Plechače
Prosím o radu.Kúpil som plechače na mojho matulu s tým že budú pasovať.Ešte som ich nevyskúšal ale moje letné pneu majú rozmer 145/70 R13. nove plechače sú 5-J x 13h(asi 5x13).Poradte može to isť dohromady.stare plecháče na maťulu sú 13x4-1/2. Môže to mať následok na gumu,alebo jazdu. Ďakujem vopred za všetky prispevky.
- Reklama
Nove kola
Teraz mám aj hneď aj nové plecháčky.Sú to taký pohotový predajci že mi hneď dodali aj druhé ktoré pasovali a hneď sme ich s nimi vyskúšali.Ale dieru na náboj majú zasa o nejaký milimeter možná dva večšiu a musí sa to vycentrovať šrobami.Tie už sú 13x4 1/2.Nová otázka: AK nie je náboj 69mili. a je večší može to na mateja byť ????, vopred dakujem
Naposledy upravil(a) kapo391 dne pát lis 10, 2006 14:52, celkem upraveno 1 x.
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
No bude to házet a klepat...aspoň teda mně to dělalo, když mi v pneuservisu omylem dali disky s větší středovou dírou...když jsem se k nim naštvanej vrátil, tak se omluvili s tím, že tam zrovna mají maníka na zaučení a že je úplně blbej
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
teraz neviem čo urobiť volal som mojmu servisákovi a ten povedal že to može byť. Bojím sa aby to nebola zbytočná investícia.Kessler píše:No bude to házet a klepat...aspoň teda mně to dělalo, když mi v pneuservisu omylem dali disky s větší středovou dírou...když jsem se k nim naštvanej vrátil, tak se omluvili s tím, že tam zrovna mají maníka na zaučení a že je úplně blbej
já bych to tak černě neviděl, samozřejmě že je lepší pokud středová díra sedí, ale matky i díry na disku jsou kónické a tudíš středí disk. Tak klidně jezdi a občas zkontroluj pro svůj klid dotažení matek kol. A uvidíš sám jak se bude auto chovat při jízdě.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Dik moc aspon jedna pozitívna odpoved.potešil si ma.V.Brousek píše:já bych to tak černě neviděl, samozřejmě že je lepší pokud středová díra sedí, ale matky i díry na disku jsou kónické a tudíš středí disk. Tak klidně jezdi a občas zkontroluj pro svůj klid dotažení matek kol. A uvidíš sám jak se bude auto chovat při jízdě.
Naposledy upravil(a) kapo391 dne pát lis 10, 2006 16:37, celkem upraveno 1 x.