ako - kopia klucov a odtavit imobilizer ...

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Vikiman

ako - kopia klucov a odtavit imobilizer ...

Příspěvek od Vikiman »

Ja hlava dubova som stratil kluce od nexie :-(((
nastastie mam este nahradne, ale jak sa poznam, tiez nie su v bezpeci....a tak si musim dat spravit kopiu .... mate s tym skusenosti? kde sa da spravit kopia kluca zapalovania? (nema v sebe imobilizer)
a ci mi niekde urobia aj kopiu toho "jacku" do clifforda?
ak neurobia, nebudem riskovat (zase stratim a co potom) a radsej dam imobilizer-clifforda odstavit ... kde a pripadne za co by to v BA spravili?
mate podobne skusenosti?
novacik v teme ... nexia 16V sedan (96, GLX, 86000km)
Reklama

Serpico

klíce

Příspěvek od Serpico »

kámo pozor nessie má většinou imobilizer - poznáš podle typu klíče - úzké bez - větší mají kroužek u profilu ( tam je zabudován ), většinou cena od 1000 do 2000 Kč.

maj sa fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..kluc ti nabruusia hocikde..
..ked mash "novy surovy" ..(viem dodat)

tusim ze u nas sa nepredavali nexie zo standardne zabudovanym imikom..
..seko to boli doraabky ci uz META..a pod..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Serpico

klíče

Příspěvek od Serpico »

máš pravdu, moje byla z německa - originál imobilizér - já jsem tam dal druhý z Jablotronu - DO + alarm - je to dobře zapojený.
mějte se
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Bajo

Příspěvek od Bajo »

A ja som imobilizer odpojil a zahodil vadil mi a navyse nexie sa nekradnu!!! :lol:
Weblink

Příspěvek od Weblink »

Bajo píše:A ja som imobilizer odpojil a zahodil vadil mi a navyse nexie sa nekradnu!!! :lol:
Jak si ho odpoil ?
Bajo

Příspěvek od Bajo »

NO islo o to ze sa mi v seriovom imo polamali dotykove kovove jazycky. A tak som to musel pomocou spinky spojit. A potom som si povedal ze na SR su nahlasene 4 ukradnute Nexie, a takze sa nekradnu. Prisiel som k fofovi do roboty a tam mi to elektrikari odpojili a vytiahli. Podla mna je imo robeny tak, ze ak nema spravny kod ( alebo nieco take) nedovoli ti nastartovat. Takze ak ho vyberies je tato kontrola odpojena a tym padom nastartujes aj bez neho. Mozem sa spytat ako to odpojili a ci tam nieco menili ale podla mna nie :) Podla mna to spravia v kazdom servise ale s autom chod len tak kde niekoho poznas :)
Petr

Příspěvek od Petr »

Jak jsem před 2 lety koupil nesii tak jsem dostal 2x klíče + 2x ovladač,ale ten 1 ovladač nefunguje k mojemu autu (ale funkční je, zkoušeli ho u firmy co dělá do alarmů). Takže jak stratím nebo přestane pracovat ten funkční tak jsem v pr... Nevíte jestli je tam někde to tajné tlačítko (valet)pro odblokování imobilizéru?
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Zajdi do alarmservisu at ti naprogramuji oba ovladace, postup se lysi typem alarmu(DO neni serie)...
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
SK

Příspěvek od SK »

ja mam otazku ci mi vedia v origo servise nakodovat zamok na prave predne dvere tak aby som mohol pouzivat doterajsie kluce??? mam ho vylomený......
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..no v origo servise sa ti stym hrajkat nebudu..
..
ak som teda dobre pochopil, se mash zamok na kluc vo dverach "v pr...li"..
..to skor nejaky dobry zamocnik.. ti vo vnutry poprehadzuje tie pliesky..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Serpico

klíče

Příspěvek od Serpico »

....To PeterMI_SK, přestavět zámek není tak velký problém jak se zdá.
Dělal jsem na Nessii, vyndáš zámek ze dveří - demontuješ šroubovákem odtlačíš plastovou pojistku i se segmentem otvírání, takový kousek, který ovladá zamykání... potom vyndáš jednotlivé stavítka ( které jsou navíc číslované ) vyndaváš v pořadí a stejné zachováš při nandavání - pokud v novém zámku nemáš patřičná čísla, použiješ starý - a hlavně je dobré je namazat - molikou nebo vaz. s grafitem - nou problém

měj se

serpico
SK

Příspěvek od SK »

aha.......cize dobry zamocnik ak mu vyberiem stary zamok a dam novy....spravi mi to tak aby som v novom mohol pouzivat povodny kluc????
lebo rad by som mal funkcny zamok na pravych dverach...ale zasa nemam chut menit spinaciu skrinku, zamok na kufri a lavych dverach.....

a este otazka viem si v daewoo servise objednat len jeden zamok alebo len celu sadu????
Serpico

zámek

Příspěvek od Serpico »

...můžeš koupit jenom jeden, mě stál v roce 2002 - 900Kč, mít víc klíčů je blbost a jak jsem řekl ( napsal ), výměnu stavítek zvládne tvůj pes
( označení dle SM )

měj se a začni přemýšlet - pokud máš zámek venku tak uvidíš sám

serpico
Serpico

zámek

Příspěvek od Serpico »

...mimochodem zapomněl jsem dodat nerozlišuje se zámenk pravých nebo levých dveří, to je jenom o postavení segmentu z umělé hmoty na konci zámku

měj se

serpico
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“