ako - kopia klucov a odtavit imobilizer ...
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
ako - kopia klucov a odtavit imobilizer ...
Ja hlava dubova som stratil kluce od nexie ((
nastastie mam este nahradne, ale jak sa poznam, tiez nie su v bezpeci....a tak si musim dat spravit kopiu .... mate s tym skusenosti? kde sa da spravit kopia kluca zapalovania? (nema v sebe imobilizer)
a ci mi niekde urobia aj kopiu toho "jacku" do clifforda?
ak neurobia, nebudem riskovat (zase stratim a co potom) a radsej dam imobilizer-clifforda odstavit ... kde a pripadne za co by to v BA spravili?
mate podobne skusenosti?
nastastie mam este nahradne, ale jak sa poznam, tiez nie su v bezpeci....a tak si musim dat spravit kopiu .... mate s tym skusenosti? kde sa da spravit kopia kluca zapalovania? (nema v sebe imobilizer)
a ci mi niekde urobia aj kopiu toho "jacku" do clifforda?
ak neurobia, nebudem riskovat (zase stratim a co potom) a radsej dam imobilizer-clifforda odstavit ... kde a pripadne za co by to v BA spravili?
mate podobne skusenosti?
novacik v teme ... nexia 16V sedan (96, GLX, 86000km)
- Reklama
klíce
kámo pozor nessie má většinou imobilizer - poznáš podle typu klíče - úzké bez - větší mají kroužek u profilu ( tam je zabudován ), většinou cena od 1000 do 2000 Kč.
maj sa fajn
maj sa fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
klíče
máš pravdu, moje byla z německa - originál imobilizér - já jsem tam dal druhý z Jablotronu - DO + alarm - je to dobře zapojený.
mějte se
mějte se
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
NO islo o to ze sa mi v seriovom imo polamali dotykove kovove jazycky. A tak som to musel pomocou spinky spojit. A potom som si povedal ze na SR su nahlasene 4 ukradnute Nexie, a takze sa nekradnu. Prisiel som k fofovi do roboty a tam mi to elektrikari odpojili a vytiahli. Podla mna je imo robeny tak, ze ak nema spravny kod ( alebo nieco take) nedovoli ti nastartovat. Takze ak ho vyberies je tato kontrola odpojena a tym padom nastartujes aj bez neho. Mozem sa spytat ako to odpojili a ci tam nieco menili ale podla mna nie Podla mna to spravia v kazdom servise ale s autom chod len tak kde niekoho poznas
Jak jsem před 2 lety koupil nesii tak jsem dostal 2x klíče + 2x ovladač,ale ten 1 ovladač nefunguje k mojemu autu (ale funkční je, zkoušeli ho u firmy co dělá do alarmů). Takže jak stratím nebo přestane pracovat ten funkční tak jsem v pr... Nevíte jestli je tam někde to tajné tlačítko (valet)pro odblokování imobilizéru?
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
klíče
....To PeterMI_SK, přestavět zámek není tak velký problém jak se zdá.
Dělal jsem na Nessii, vyndáš zámek ze dveří - demontuješ šroubovákem odtlačíš plastovou pojistku i se segmentem otvírání, takový kousek, který ovladá zamykání... potom vyndáš jednotlivé stavítka ( které jsou navíc číslované ) vyndaváš v pořadí a stejné zachováš při nandavání - pokud v novém zámku nemáš patřičná čísla, použiješ starý - a hlavně je dobré je namazat - molikou nebo vaz. s grafitem - nou problém
měj se
Dělal jsem na Nessii, vyndáš zámek ze dveří - demontuješ šroubovákem odtlačíš plastovou pojistku i se segmentem otvírání, takový kousek, který ovladá zamykání... potom vyndáš jednotlivé stavítka ( které jsou navíc číslované ) vyndaváš v pořadí a stejné zachováš při nandavání - pokud v novém zámku nemáš patřičná čísla, použiješ starý - a hlavně je dobré je namazat - molikou nebo vaz. s grafitem - nou problém
měj se
serpico
serpico
aha.......cize dobry zamocnik ak mu vyberiem stary zamok a dam novy....spravi mi to tak aby som v novom mohol pouzivat povodny kluc????
lebo rad by som mal funkcny zamok na pravych dverach...ale zasa nemam chut menit spinaciu skrinku, zamok na kufri a lavych dverach.....
a este otazka viem si v daewoo servise objednat len jeden zamok alebo len celu sadu????
lebo rad by som mal funkcny zamok na pravych dverach...ale zasa nemam chut menit spinaciu skrinku, zamok na kufri a lavych dverach.....
a este otazka viem si v daewoo servise objednat len jeden zamok alebo len celu sadu????
zámek
...můžeš koupit jenom jeden, mě stál v roce 2002 - 900Kč, mít víc klíčů je blbost a jak jsem řekl ( napsal ), výměnu stavítek zvládne tvůj pes
( označení dle SM )
měj se a začni přemýšlet - pokud máš zámek venku tak uvidíš sám
( označení dle SM )
měj se a začni přemýšlet - pokud máš zámek venku tak uvidíš sám
serpico
serpico
zámek
...mimochodem zapomněl jsem dodat nerozlišuje se zámenk pravých nebo levých dveří, to je jenom o postavení segmentu z umělé hmoty na konci zámku
měj se
měj se
serpico
serpico