rez kufru kolem zámku
Moderátor: Blue Lanos
rez kufru kolem zámku
Zdarec všichni kalosáci, tak jsem zjistil nemilou věc. Po třech letech mi začíná reznout kufr kolem zámku, udělali se tam pěkné puchýře. To je dost brzy. Chtěl jsem se zeptat jestli se to taky někomu stalo. Na záruku prorezavění karosérie mi to asi neuznají
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Servisní a záruční informace
V servisních a záručních informacích, se opravdu píše tak jak uvedl kolega
" kratas "záruční doba na lak karoserie - po celou dobu záruky nového vozu,
na prorezivění karoserie - po dobu 6ti let bez omezení ujetých kilometrů. :rol
Ale záruka se nevztahuje : na korozi karoserie vzniklou v důsledku vnějšího
poškození / jako např. od odletujících kamínků,poškrábání,rýhy,připevnění
částí nebo příslušenství na karoserii - nebo vzniklou znečištěným prostředím.
Nyní zřejmě v případě kolegy - " kratase " bude záležet na správném tzv.
posouzení autorizovaného servisu. Dále zde totiž uvádějí : pro zachování
záruky na lak a prorezivění karoserie je nutné : nechat jednou ročně provést
prohlídku laku a toto si dát zaznamenat na příslušných stránkách servisní
knížky. Tak napiš jak to dopadne zdraví - " Vazoun "
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
" kratas "záruční doba na lak karoserie - po celou dobu záruky nového vozu,
na prorezivění karoserie - po dobu 6ti let bez omezení ujetých kilometrů. :rol
Ale záruka se nevztahuje : na korozi karoserie vzniklou v důsledku vnějšího
poškození / jako např. od odletujících kamínků,poškrábání,rýhy,připevnění
částí nebo příslušenství na karoserii - nebo vzniklou znečištěným prostředím.
Nyní zřejmě v případě kolegy - " kratase " bude záležet na správném tzv.
posouzení autorizovaného servisu. Dále zde totiž uvádějí : pro zachování
záruky na lak a prorezivění karoserie je nutné : nechat jednou ročně provést
prohlídku laku a toto si dát zaznamenat na příslušných stránkách servisní
knížky. Tak napiš jak to dopadne zdraví - " Vazoun "
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
V.Brousek píše:Vazoune napsal jsi to uplně přesně, podmínkou jsou roční a potvrzené prohlídky v autorizovaném servisu. Není co dodat.
Pravidelné prohlídky mám, každý rok jsem jezdil pravidelně do autorizovaného servisu. Já si jen myslím, že mi to neuznají, protože tam není prorezlá díra, ale jen puchýře zatím, které ale znamenají, že to prostě rezne.
korekční tužky?
nazdárek,
máte někdo zkušenost s korekční tužkou? nějaký imbecil mi udělal na dveřích pár šrámů a taky už mám Kalose oklepaného ze všech stran od milých okolo parkujících buranů...
takže nastal čas zkusit s tím něco udělat. hlavně mě zajímá jestli to nevypadá hůř než poškrábaný lak.
díky za rady
máte někdo zkušenost s korekční tužkou? nějaký imbecil mi udělal na dveřích pár šrámů a taky už mám Kalose oklepaného ze všech stran od milých okolo parkujících buranů...
takže nastal čas zkusit s tím něco udělat. hlavně mě zajímá jestli to nevypadá hůř než poškrábaný lak.
díky za rady
Re: korekční tužky?
Ja mám červený kalos a niekto mi ho "obišiel kľúčom". Kúpil som korekčnú ceruzku priamo u predajcu. Je to dobrá vec na oderky od kamienkov, tie to pekne zaleje. Ryhu to prekryje, nie je vidieť podkladovú farbu, ale pri bližšom pohľade ryhu vidno, nezaleje to celkom. Predajca ma na to aj upozornil pri predaji ceruzky.Tompetr píše:nazdárek,
díky za rady
Každopádne je to aspoň trošku dlhodobejšie núdzové riešenie problému a určite to vyzerá lepšie.
Landy
- jinopo
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám puchýřky v barvě kolem zámku a chystám se rovněž toto řešit. Tak uvidím jak pořídím ve svém servisu. Drobné šrábance se mi podařilo rozleštit jemnou pastou. Nezmizí sice úplně, ale aspoň tak nerazí na hladké karoserii. Mám doma šikovného souseda co si hraje s malováním, tak mi drobnou údržbu laku udělá.