https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1469
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
tak jestli vidim dobre na te nic moc fotce/mimochodem mobil foti lipKrtek píše:Pamatuju jak jsem do Feldy na zadní sedačky nakládal propanbudanovou bombu. A netrefil jsem se do dveří a trefi lhranou tý bomby tu oblast mezi zveřma a sedačkou (jakoby práh vedle sedačky) a byla tam rejha hluboká tak 1mm v laku. Ale pod zelenou byla ještě bílá vrstva, taky pěnkě tlustá a reznout to nikdy nezačlo. Proto si dovoluju tvrdit že Lacetti má znatelně tenčí lak než Felicia ! Už pohled do kufru nebo motorovýho prostoru s jinym (mnoooohem světlejšim) odstínem ukazuje jak to ty ku..y šikmovoký vojebávaj !
no mel bys to reklamovat uz ted, jakmile ti to jednou budou vyvaret, ohrejou to, zacne ti to hnit tuplem, navic prahy a spodek auta se do zaruky nevztahujiKrtek píše:Za rok díru ? Tak to budu reklamovat, záruka je 6. Je zvláštní že Felda měla po 5 letech i zadní dveře v místě sváru v lepšim stavu než je tohle ! O prahách, lemech korozi podvozku a podobně ani nemluvim ! A jezdil jsem s ní zhruba stejný tratě a zhruba stejně rychle. Jednou jsem jel i za multikárou moc blízko a ten blbec na korbě mi hodil na kapotu lopatu štěrku ! Musel jsem to shodit stěračema a kupodivu, max. rejha na tý průhledný vrstvě laku ale nešlo to ani do barvy ! Corsa mojí mladý má sice zrzavou kpotu a 5. dveře ale tohle nemá ! Podle mně vojebávvaj lak a je to konstrukčně zmrvený auto (v mnoooooha směrech)
Od Lacetti/Nubiry mně měly varovat už ty rezavý svody u kalose, kterýmu jsem se tehdá vysmíval na saloně (páč Felda neměla takhle rezavej snad ani vejfuck).
Zajimalo by me kolik je standart, nexie mela mezi 100-130mM(nebyla to metla), pak sem meril tusim focuse s metlou a tam byl prumer asi 160mM, pripadlo mi to odpovidajici...karstn píše:me se zacina delat neco podobneho ale zatm to neodpadlo az na plech. ale rikali mi v servisu ze korejci maj strasne slabou vrstvu barvy. vidim to tak ze po skonceni splaceni pujde na prestrik
proto ja jsem po nakupu auta, cele odstrojil a prelakovalOlda píše:Zajimalo by me kolik je standart, nexie mela mezi 100-130mM(nebyla to metla), pak sem meril tusim focuse s metlou a tam byl prumer asi 160mM, pripadlo mi to odpovidajici...karstn píše:me se zacina delat neco podobneho ale zatm to neodpadlo az na plech. ale rikali mi v servisu ze korejci maj strasne slabou vrstvu barvy. vidim to tak ze po skonceni splaceni pujde na prestrik
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |