Prodám Nessi
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Prodám Nessi
Nazdárek chtěl bych Vám nabídnout svojí Nessi r.v.:1997, 1. majitel v ČR, 3 dvéř., 123.800 km, airbag u řidiče, posilovač, nové zimní pneu, fungl nové čelní sklo, žlutá barva, alternátor po GO, rozvody, cívky, brzdy nyní udělané STK !!!! do konce srpna 2008 !!! více informací na 736 767 359 kdykoliv. Cena 40.000,- Kč Dost spěchá. Foto zašlu emailem.
- Reklama
Druhá nabídka
Tak asi učiním druhou nabídku to samé za 35.000,- Kč, ale do neděle musí být pryč.
myslim ze bude jeste dneska, za tu cenu to je super
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to tak spěchá, tak ji šoupni do bazaru a máš klid.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Hans píše:No kéž by, nechal jsem to na poslední chvíli a trochu jsem to podcenil. Miloši co, že jsi prodal Nessi už ti nestačila pro rodinu?
Já odjíždm na dýl z republiky a co s autem
Jo ještě k tomu dodám podložky z Kadetta, ale to je to samé na Nexii + dlouhé šrouby, aby se ty kola daly přidělat.
JJ, Hanzi, nexie 3D pro rodinu fakt neni nic moc, ted do astry dam do kufru kocar a i manzelka + dcera se v klidu vejdou do auta taky a ani nemusim sklapet predni sedacky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hod to i sem - www.tuning-forum.org, moje sla za 48 bez kol