Prodám Nessi

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Hans

Prodám Nessi

Příspěvek od Hans »

Nazdárek chtěl bych Vám nabídnout svojí Nessi r.v.:1997, 1. majitel v ČR, 3 dvéř., 123.800 km, airbag u řidiče, posilovač, nové zimní pneu, fungl nové čelní sklo, žlutá barva, alternátor po GO, rozvody, cívky, brzdy nyní udělané STK !!!! do konce srpna 2008 !!! více informací na 736 767 359 kdykoliv. Cena 40.000,- Kč Dost spěchá. Foto zašlu emailem.
Reklama

Hans

Druhá nabídka

Příspěvek od Hans »

Tak asi učiním druhou nabídku to samé za 35.000,- Kč, ale do neděle musí být pryč. :!:
milosh

Příspěvek od milosh »

myslim ze bude jeste dneska, za tu cenu to je super 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hans

Příspěvek od Hans »

No kéž by, nechal jsem to na poslední chvíli a trochu jsem to podcenil. Miloši co, že jsi prodal Nessi už ti nestačila pro rodinu? 8)

Já odjíždm na dýl z republiky a co s autem :?:

Jo ještě k tomu dodám podložky z Kadetta, ale to je to samé na Nexii + dlouhé šrouby, aby se ty kola daly přidělat. ;)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jestli to tak spěchá, tak ji šoupni do bazaru a máš klid.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Hans

Příspěvek od Hans »

No to máš pravdu, ale to udělám, jen když to do neděle neprodám. Potřebuju peníze na cestu. A dám ji na protiúčet za hotovost.
milosh

Příspěvek od milosh »

Hans píše:No kéž by, nechal jsem to na poslední chvíli a trochu jsem to podcenil. Miloši co, že jsi prodal Nessi už ti nestačila pro rodinu? 8)

Já odjíždm na dýl z republiky a co s autem :?:

Jo ještě k tomu dodám podložky z Kadetta, ale to je to samé na Nexii + dlouhé šrouby, aby se ty kola daly přidělat. ;)

JJ, Hanzi, nexie 3D pro rodinu fakt neni nic moc, ted do astry dam do kufru kocar a i manzelka + dcera se v klidu vejdou do auta taky a ani nemusim sklapet predni sedacky 8) :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hans

Příspěvek od Hans »

Astřička je dobrá, jezdil jsem s ní ve firmě. 8) Dokud nemá automat, z toho teče oleje...

Ale to jak jsi řikal, že bude ještě dneska pryč, tak ani omylem. Zřejmě severočeši nemají rádi Nexie :cry: Zatím se nikdo neozval. A přitom pěkný autíčko.
milosh

Příspěvek od milosh »

Hod to i sem - www.tuning-forum.org, moje sla za 48 bez kol ;)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“