Potřebuju nový zadek...
Moderátor: Blue Lanos
Potřebuju nový zadek...
Nenašly by se prosím u někoho 5-dveře na Lanoska r.98 + zadní světla? Zabrzdila o mně Tatra
Lanos 1.4, r.v.98
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda, vina je tatry tak to de s pojistky, ale kdyz si to bude delat sam tak usetri nejake penizecky, takle kdyby to dal do servisu nedostane nic, a oni to spocitaj podle tabulky dostanes penize v lebsim pripade za par tydnu, chran buh aby nemel českou pojistovnu, to je potom katastrofa, no a za ty penizky se da koupit pouzity dil a jeste mu neco zustane, ja to znam, me nabourali uz 4, nejvic co sem vybouchal z pojistovny to bylo 36 tisic, nikdy sem to nedaval delat do servisu.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Přesně jak píše Slávek.... Uvidím, co na to řekne pojišťovna (Tatra je u podnikatelské a ta údajně dělá dost problémy.) Kdyby se to dělalo z nových originál dílů, bylo by to někde na ceně celého auta. Takže plán je koupit starší a tím ušetřit. Mám vyhlídnuté dva bourané Lanosy, ale chtělo by to i stejnou barvu
Jinak měl jsem opravdu štěstí, že to nedopadlo hůř. autu chybí kompletní dveře, všechny 4 světla, zadní plato a kousky obou blatníků + nárazník zakitovat a lak.
Jinak měl jsem opravdu štěstí, že to nedopadlo hůř. autu chybí kompletní dveře, všechny 4 světla, zadní plato a kousky obou blatníků + nárazník zakitovat a lak.
Lanos 1.4, r.v.98