Dik .

Moderátor: Blue Lanos
RoSta píše:Ste na tom stále veľmi dobre, ja olej nemením...
"len" dolievam, liter na cca 1700 - 2000 km...
![]()
Na tohle jezdimppp píše: Dufam len ze este bude daka akcia na oleje v hypermarketoch.
Neviete niekto o nejakej firme kde dostat lacne oleje? idealne 10w40 sj tak okolo 100sk/l max.
Ahoj, Těžko říct, možná je to opravdu značkou, možná už máš staré těsnění... nevím, nejsem odborník. Ale možná bych Ti mohl doporučit olej, který používám já a se kterým jsem maximálně spokojený. Nikde nic neteče, motor běží jak za mlada a v servise mi ho chválí, jak si krásně vrní. Je to Castrol GTX Magnatec 15W 40. Vyměň ta těsnění, nalij tam toto a uvidíš ten rozdíl. J tedy trochu dražší, ale vyplatí se, myslím. Já svoje auto trochu rozmazluju... Hodně štěstí, Ahojkasma píše:Tak trochu obnovim tuto staru temu....
Mam taky pocit, ze mi auto zerie olej... Tesnenie na olejovej vani, veku motora a pod hlavou su OK. Mam tam naliaty Shell 15-w40. Da sa zraniu oleja nejako zabranit??? Od poslednej vymeny mam najazdenych 7 000 km, celkovo na tachometri 121 000. Ked olej meriam teraz na merke po stati pol dna, tak ukaze hladinu oleja kusok pod spodnou bodkou. Takze musim doliat... Cim to moze byt?
Tesnenia su max rok stare...faczko76 píše:Ahoj, Těžko říct, možná je to opravdu značkou, možná už máš staré těsnění... nevím, nejsem odborník. Ale možná bych Ti mohl doporučit olej, který používám já a se kterým jsem maximálně spokojený. Nikde nic neteče, motor běží jak za mlada a v servise mi ho chválí, jak si krásně vrní. Je to Castrol GTX Magnatec 15W 40. Vyměň ta těsnění, nalij tam toto a uvidíš ten rozdíl. J tedy trochu dražší, ale vyplatí se, myslím. Já svoje auto trochu rozmazluju... Hodně štěstí, Ahojkasma píše:Tak trochu obnovim tuto staru temu....
Mam taky pocit, ze mi auto zerie olej... Tesnenie na olejovej vani, veku motora a pod hlavou su OK. Mam tam naliaty Shell 15-w40. Da sa zraniu oleja nejako zabranit??? Od poslednej vymeny mam najazdenych 7 000 km, celkovo na tachometri 121 000. Ked olej meriam teraz na merke po stati pol dna, tak ukaze hladinu oleja kusok pod spodnou bodkou. Takze musim doliat... Cim to moze byt?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |