Typ budiku (teplota+benzin) v palubce?

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Typ budiku (teplota+benzin) v palubce?

Příspěvek od bradkaj »

Pratele, kamaradi, POMOC :-)

Omlouvam se jestli se to tady nekde resilo ale jen tak jsem vyhodil cca 1400,-KC kvuli zas...ymu budiku. Uz cca 2 roky neukazuje teplota motoru (a palivomer si obcas taky dela co chce) a konecne jsem se rozhodl to resit :D Ponevadz mam budiky s otackomerem (otackomer vlevo a v pravo palivo+teplota) ...nalistoval jsem katalog... obednal budik (702KC) pro muj typ (kat cislo 96175547..coz pozdeji jsem zjistil ze je SPATNE) - viz foto...

Obrázek

a tesil se az ho v servisu vymeni!
No a oni mi volaj ze budik sice vypada zvenku stejne ale ze tam nepasuje!!! :( :( :cry: Za opravu dalsich 670KC v cudu (+teda opravili el.stahovani okna).

Prosim, Mate nekdo potuchu kde se stala chyba? Myslim ze kdysi jsem slysel ze BOHUZEL existujou 2 druhy tohoto budiku.....
Nebo spis jakej jinej budik mam obednat? Kat.cislo???

Moc Diik
Reklama

bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

Jen pro Vase info...
Tak se mi to uz bohuzel podarilo rozlustit :D
Obednal jsem spravne - kat.c. 96175547 (str.472) - budik... napravo hranaty.
Ale tohle co jsem obdrzel (pod timto cislem) je bohuzel neco jineho - strana 475 kat.c. 96176300 - budik na kraji kulaty :evil:
peco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peco »

posli im ho naspat nech ti poslu spravny alebo vratia peniaze.

nakup cez internet mas moznost minimalne do 7 dni od datumu dorucenia zrusit(rozumej vratit vyrobok)
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

Kupoval jsem v Praze v prodejne DRAFELu....
... tak to tam samozrejme pujdu reklamovat... jen nevim kdy.. maj pracovni dobu jako ja :D
Docent

Příspěvek od Docent »

Reklamovat... Já jsem před časem pro změnu objednával nabíječku do auta pro notebook, ještě jsem vyhledával na webu katalogové číslo, abych dodavateli nemusel říkat, že to chci pro notebook ten a ten, takže dodali, já to dal náměstkovi a ten mně volá, že ten konec nemůže do notebooku zastrčit... Tak jsem si to od něj vzal zpátky, a hele, oni dodali nabíječku pro Fujitsu-Siemens, ale jaksi pro jiný typ a tím pádem i s jiným katalogovým číslem... Není nad to, svěřit se odborníkům.
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

Tak mala zmena... :D
Bohuzel chyba neni u nich ale v katalogu.... ja obednaval podle katalogu od tad (stazen z Nexia clubu)... ale asi neni aktualni :D .. takze jsem dostal spravne zbozi (podle nich).
Maj tenhle ten oblej budik (pod mojim cislem) a nebo jeste existuje jeste oblejsi :D .
O hranatym nemaj paru... tak mi vymenili tento oblej za jeste oblejsi (mely ho skladem) tak snad tam pujde :evil: :evil: :evil:
Sakra uz ... :lol:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Máš možnost do 14 dnů vrátit zboží bez udání důvodu.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

Aktualni info - kdyby mel nekde v budouctnu stejnej problem....
..tak ten druhej (jeste oblejsi) budik (foto asi uz nedodam - je namontovanej v aute) tam pasuje - a teplota uz ukazuje :lol: .
Konecne... ! ! ! H U R A ! ! !
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“