Ode dneska otcem :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ode dneska otcem :)
A je to tady, nexiaclub a daewoo club ma dedice, teda dedicku. Dnes v 7 rano se ji stala Verunka Lachova, vazici 3.75kg a 51cm dlouha
Obe moje holky jsou v poradku
Kdo z chlapu nebyl u porodu, nevi o co prisel, nejsilnejsi emotivni zazitek v mem zivote !!!!
Obe moje holky jsou v poradku
Kdo z chlapu nebyl u porodu, nevi o co prisel, nejsilnejsi emotivni zazitek v mem zivote !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
dik moc, budou potrebamipo píše:Gratulujéééééééééééééééééééém!!! Veľa šťastia, zdravia a lásky jej prajem do života! A vám pevné nervy:-)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
Congratulation Dakujem za foto aj do prace Hlavne nech je mala zdrava a nech ju posluchaju rodicia
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
dik, no nebo naopak, uz je videt ze to je zenskaBlue Lanos píše:Congratulation Dakujem za foto aj do prace Hlavne nech je mala zdrava a nech ju posluchaju rodicia
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Taky se připojuju ke gratulacím. Hlavně, ať jsou holky zdravý. Když jsi u těch fotek... z výroby by nějaká nebyla ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
spis ten pupikVít, Jiří píše:mildo hodně zdraví přeju oběma holkám a tobě pevné nervy hlavně až jí bude tak 14 let to si užiješ
ps : ta prdýlka jsi celý ty
Re: Ode dneska otcem :)
Pod to se klidně podepíšu.milosh píše:Kdo z chlapu nebyl u porodu, nevi o co prisel, nejsilnejsi emotivni zazitek v mem zivote !!!!
Miloši gratuluji, přeji Vám všem hodně zdraví a spokojenosti.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: