nejen k vyfuku

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

denis

nejen k vyfuku

Příspěvek od denis »

Hezky den vsem!
jako novy majitel Nexie se zkusim na tomto "bourlivem" foru poptat na par veci:
1. sem uzivatel auta ne jeho "tuner" - pres tyden jsem v Praze, tak se ptam mistnich na doporuceni slusneho servisu (kde mi v nouzi pomuzou a neojedou me)?
2. v debate o "sportovnim vyfuku" jsem se moc praktickeho nedovedel... me zajimaji naklady pri standartni vymene (nepotrebuju sportovni zvuk ani vykon.. :D ). Zatim neznam rozsah pozkozeni - zacina se uvolnovat a dostava "sportovni zvuk" - tak v pripade kompletni vymeny - kolik a jakou znacku novych dilu (resp odkaz na internetove shopy ci kdekoliv jinde).
Diky moc
Reklama

Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Vítej...

...ano, ta debata o výfuku se nám maličko zvrhla, ale to se holt občas stává ;) Ale zas tak bouřlivé to tu není :D

Slušný servis je Golc Car, U pekařky 1, Praha 8 Libeň, Tel : 283 840 970...ten je tady všeobecně známý...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

.. no a dily v praze koupis primo v kramech:
http://www.autodilykrc.cz/

nebo:
http://www.czdrafel.cz/

.. oboje doporucuju.
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

Kessler píše:Vítej...

...ano, ta debata o výfuku se nám maličko zvrhla, ale to se holt občas stává ;) Ale zas tak bouřlivé to tu není :D

Slušný servis je Golc Car, U pekařky 1, Praha 8 Libeň, Tel : 283 840 970...ten je tady všeobecně známý...
..to to je ten servis de robi Petr a Plikx ..?? ze...

To denis
a to bud rad ..ze si necital debatu o "Sportovom vzduchovom Filtry" ..:mrgreen:
..
mna vysla cena opravy od stredneho dielu "az po konec" cca 5500SKk..
a musel som aj opravovat "vlnovec".. pretoze prichytne pasky boli odhrdzavene..
a zacinal sa rozpletat.
..takze paska na hadice, a "CO-cka" to spravili..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

JRD McLAREN píše:..to to je ten servis de robi Petr a Plikx ..?? ze...
Přesně tak...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
denis

Příspěvek od denis »

diky vsem za info! - urcite vyuziju (nejen u toho vyfuku)
denis

Příspěvek od denis »

bradkaj píše:.. no a dily v praze koupis primo v kramech:
http://www.autodilykrc.cz/

nebo:
http://www.czdrafel.cz/

.. oboje doporucuju.

Diky - dival jsem se pro srovnani na "doporucovane" http://www.autokelly.cz/ a rozdily jsou jasne. Predpokladam, ze v kelly se plati navic za "znacku" a z toho Krcskeho obchodu by -co se tyce funkcnosti a vydrze nahradnich dilu- nemel byt problem?
Habron

Příspěvek od Habron »

No já nevím, krčským výfukům spousta lidí nevěří, protože jsou polské.
Na Citroenovi Xsaře vydržel polský výfuk dva roky ...

S daewem nemám zkušenosti, ale já tam mám bosal z mjauto.cz a zatím dobrý, ale mám ho tam asi jen rok.
Serpico

výfuk

Příspěvek od Serpico »

Ahojka, střední díl Walker ( mám dva roky je tam určitá úprava nekoroduje ) nebo Bosal, třetí zadní díl Razskowski asi PL - údajně sportovní výfuk III.díl - hodnocení neřve tlumeně brumlavě basuje - celkem hezký zvuk - během dvou let drží chrom na koncovce, ale tlumič zvenku částečně koroduje, přesto že pod černou barvou byla jakás taká pozink forma ale je to prostě poland - koupeno se slevou asi za 1 600 Kč. Opravil jsem pozink barvou 98% a vypalovací 800°C- Uvidíme.
Opakuji Walker nebo Bosal solidní značka.
Golc Car je dobrej, nesrovnatelně lepší nežli Srba ( tam jsou g..... ). Ale Golc Car drží Palikx s Petrmem ( chce se mi říct stará škola, ale tito vědí a umí + 1 další mech. ( neznám ), a tito musí vydělat na další 3 včetně majitele a dalších režijních nákladů, pronájmů ap. A pánové tam mají režim - hodně tvrdý, pomalu si nedojdou ani na WC.
O telefonech nemluvě - je otázkou jak dlouho to vydrží.
Mějte se.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
foker

Příspěvek od foker »

Mal by som otázku.Môžem niečo poškodiť na aute keď jazdím bez posledného dielu výfuku?Ten sa mi totiž zrazu oddelil od rúry čo vedie k 2 dielu.A ešte niečo.Ako sú spojené tieto 2 diely.Na katalyzátore je príruba ale tieto 2 diely sú spojené iba rúrou.Je tam síce objímka ale spoj nevidím.Žeby zhnité dokopy?
Kvety a bonboniery nepijem
Serpico

Příspěvek od Serpico »

....ba, ba shnilé, už tam není ani takáto příruba - nic nepoškodíš - auto hůř jede a větší spotřeba.... jinak třtí díl je od 900 do 1 500 Kč....

mějte se
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Tak já také přidám skušenost. :D Zadní díl na odchodu a tak jsem si říkal,že ho vyměním za laděný. Jenže času málo,tak jsem se rozhodl pro Spey Servis. Tam jsem zjistil,že i prostřední díl jde na odpočinek. :lol: Místo prostř.tlunmiče mám orig truku až k posl.dílu+laděný koncový díl. Doba opravy ve Spey hodinu a půl a cena se vším všudy 4200kč!
Serpico

výfuk

Příspěvek od Serpico »

.... to P. Soukup odzkoušené značky Bosal nebo Walker drží slušná povrchová úprava proti korozi.....takto II. díl asi 3 300 i s tlumičem....co to je pro tebe " laděný výfuk " mám III.díl Razskowski, ale o ladění nemluvím je prostě jenom otevřený ( uvnitř nejsou přepážky ) a tím trochu brumlá ale neřve....laděný představuje zkoušky na brzdě a následné úpravy - vyhodnocení kroutícího momentu atd.,...

mějte se fajn

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

....to Serpico. Laděný asi bude,i když Remus to není. Na výfuku je vyražené logo,ale ven se mi ted nechce. :lol: Laděný asi trochu bude,páč má nejen zvuk,ale Nesii s ním jezdí mnohem líp a líp táhne. Jo ajinak bud v klidu,je taky z Polska. :lol:
Serpico

výfuk

Příspěvek od Serpico »

...to Soukup odladěný pro určitý typ vozu a jeho motoru se prodávají za 8 - 12tis a více a s homologací ( vyznačeno písm. "E" a dále místem 8,5, atd. ) s parametry no prostě ty " naše " tzv. sportovní - otevřené, by správně neměli projít STK - vyšší hladina decibelů, atd. ) ale měj se fajn a ať ti to brumlá, mě to taky brumlá......

mějte se fajn

serpico
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“