Inac to espero si treba dobre obzriet, pripadna oprava (zvarackou) vyjde podstatne drahsie nez u feldy. Jedno co som bol pozerat bolo relativne ok, az na to ze malo v lavom prahu vzadu dieru alebo skor "reznu ranu" v dlzke asi 30cm. Proste odhrdzavene. Takze ked kupovat auto sam tak su dolezite tri veci:
1. kasna, oskierky na laku su sice nepekne ale lakom auto pokope nedrzi aj ked niektore ano

). Trepa si doniest koberec (inac kamienky tlacia do chrbta

) a pekne si pod auto lahnut. Pod to co som kupil som si mohol vliezt lebo som mal k dispozicii obrovsku montanu jamu pre nakladiaky. Skontrolovat stav hrdze na kasni aj na napravach a ked niekde vidno nejaky nesvar smelo do toho vrazit skrutkovac. Ak neprejde skrz, tak je to este ok.
Takisto si pozriet brzdove potrubie a manzety na homokinetakoch a stav zasvinenia prevodovky a motora olejom. Nieco tam moze byt ale ziadne starocne nanosy, vtedy to uz tecie celkom slusne.
2. motor musi byt po oddeklovani viecka nalievania oleja cisty Ziadne cierne pevne usadeniny. AK dotycny nema v kufri ani nikde flasku s olejom na dolievanie a oleja je tam dost tak je vacsia sanca ze to auto olej proste nezerie ako krava travu. (toto keby som si uvedomil tak kupim espero neskor a ine).
Treba kuknut aj do expanzky co tam plava. AK nieco tuhe tak majitel bol prasa a ruky prec, ak je tam bezfarebna voda tak to bol somar a tiez ruky prec. Ak zelenomodra alebo ruzova kvapalina tak ok. V prvych dvoch pripadoch bude totiz slusna sanca na upchaty radiator a studene nohy v zime.
3. V interieri si treba vsetku elektriku odskusat. Ak nieco nefunguje tak sa na to zjednat s cenou dolu za kazdy motorcek by mal spustit aspon 500 (aj ked je to mozno len kabelazou ale to nevadi). Na vrakaci to dostat za trojnasobok na inzerat po roku hladania za dvojnasobok. AK nie ste fajciar tak hladat prepalene potahy a kuknut do popolnika na stav zaspinenia. Uistujem ze smrad z cigariet nezmizne postriekanim sedadiel dakym sajrajtom a navyse po cigaretach byva zasvineny aj horny tapacir. Inac ak majitel ponuka auto s radiom tak ho uz vopred upozornit ze radio nepozadujete (aj tak tam strci staru sunku ak nepisa priamo znacku a typ) ale ze by ste radi keby nestrihal kable tesne pred koncom origo kabelaze aby sa vam lahsie pripajalo radio vlastne

.
4. Skusobnu jazdu vyzadovat minimalne 50km ale odporucam kupit za 5stovak benzin a prejazdit ho s majitelom vedla seba komplet. Za par km nezistite nicovate nic. AK sa majitel zdraha a nema na to rozumny dovod tak hmm hmm.
Moje dalsie auto si asi nikdy nekupim pretoze sa budem tymto riadit (minimalne na 4 pohorim) takze uz asi jedine nove.