Odkud jste?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Odkud jste?
Nevím, proč noví uživatelé neuvádějí své bydliště. To se za ně stydí nebo co? Tohle mě hrozně stve. To by měla být povinnost napsat město, kde dotyčný(á) bydlí a typ auta, se kterým jezdí. Na polském fóru (autokacik) toto neexistuje. Tam to mají všichni.
Ale naše fórum je přehlednější a hezčí
Ale naše fórum je přehlednější a hezčí
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Jasná zpráva
Zase Ti musím Vojto dát za pravdu, rozhodně by to zřejmě uvítal každý
administrátor a že jich máme několik.A ty co se nám staráš o členství
Matiz clubu a vystavuješ průkazy, to ke své administrativě určitě potřebuješ.
Proto se chlapci musíme všichni polepšit a úvést toto do pořádku.
Vždyt pořádek dělá přátele.Nic ve zlém a ruku na srdíčko.Zdraví - " Vazoun "
administrátor a že jich máme několik.A ty co se nám staráš o členství
Matiz clubu a vystavuješ průkazy, to ke své administrativě určitě potřebuješ.
Proto se chlapci musíme všichni polepšit a úvést toto do pořádku.
Vždyt pořádek dělá přátele.Nic ve zlém a ruku na srdíčko.Zdraví - " Vazoun "
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas Vojto...Milosh ale něco psal, že na tom zapracuje, tj. auto a bydliště.
Jinak k tématu: PARDUBICE
Jinak k tématu: PARDUBICE
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
-
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To jsou strachyDocent píše:Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mně opravdu nejdou .
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Chápu, i já bych měl třeba obavu, ale spíš u VW, Audi, Škoda atd. Daewa se nekradou, ani díly z nich...kromě tedy autorádií apod.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Když jsem zakládal toto téma, vůbec mě nenapadlo, že by tohle mohlo někomu vadit. Je samozřejmé, že na fóru nikdo nebude zveřejňovat naprosto konkrétní informace (nikdy nevíme, kdo to bude číst a za jakým účelem). Ale myslím, že pod nickem by měl mít každý alespoň ten okres, když už ne město (když už se tak bojí o své soukromí).
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim, ze kdyz reknu ze mam klic pod rohozkou, tak nic nepokazimVojta píše:Když jsem zakládal toto téma, vůbec mě nenapadlo, že by tohle mohlo někomu vadit. Je samozřejmé, že na fóru nikdo nebude zveřejňovat naprosto konkrétní informace (nikdy nevíme, kdo to bude číst a za jakým účelem). Ale myslím, že pod nickem by měl mít každý alespoň ten okres, když už ne město (když už se tak bojí o své soukromí).
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
ja byvam tu: http://www.melcice-lieskove.sk/