Ja s viacerymi vecami spokojny nie som ale za tu cenu nenajdem lepsie auto navyse legalne prestavatelne na lpg na slovensku.
Nespokojnost:
- hrdza, najma spodne lemy dveri, s tym sa treba zmierit bez zhrdzavenych lemov snad espero ani neexistuje, potom napravy a prahy zvonku, ale videl som aj espero s odzratym prahom
- vrzganie pravdepodobne stabilizatoru, pretoze jeho gumy su upevnene na plechu ktory tvori stenu s kabinou tak to dost pocut
- relativne slaby motor na hmotnost auta
- elektrina, ak nieco nefunguje tak najst v tej poskryvanej kabelazi kde je problem je nadludska uloha

- velmi nizky otvor na kufri, takze okrem batoziny do neho nic nenapcham a jeho rozmery tak ostavaju nevyuzite
- a co ja viem co este, kazde auto ma svoje muchy, ale tie sa vyskytuju pri vsetkych znackach
- problemova klimatizacia obyvkle mava deravy chladic
Spokojnost:
- velmi prijemne zvezenie, ale nemam moc s cim porovnavat, v oktavii 66kw tdi sa tiez dobre viezlo akurat som mal klaustrofobicky pocit co v espere nemam
- dost tiche do 100km/h potom sa zacina ozyvat vietor a nad 3,5 tisic otacok je vietor prehluseny motorom
- pohodlne sedacky ak nie su rozbite ale nemaju vyrazne bocne vedenie, takze nic na "rezanie" zakrut
- kopu miesta aj na zadnych sedadlach
- velky kufor, mam v nom kopu bordelu aj s rezervou (kvoli lpg) ale zatial som ho nezaplnil a uz boli prilezitosti

, mozno daka dovolenka by to dokazala
-slusna spotreba pri dialnicnych rychlostiach, nie je to sice dizlak ale 8l lpg pri 130km/h nie je zle.
- slusna vybava, elektrika na vsetkcyh dverach a zrkadlach a lahko zohnatelne s klimou.
Proste pri cenach okolo 100tisic sk je to asi najviac auta za tie peniaze co na slovensku dostat ale treba rata s tym ze je to uz starsie auto a navyse z cias kedy sa korejske auta len predierali k uznavanym znackam takze ziaden pozink a par detailov nedotiahnutych. Kedze sa predavali asi za 300t sk lieta ich po nasich cestach vcelku dost.