Matíz sraz v Nyse
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Matíz sraz v Nyse
Absolvovali jsme s Ondrášem Poslý Matíz sraz v Nyse. Počasí parádní, na parkovišti se nás sjelo celkem 39 vozidel (37 Matíz I, 1 Matíz II a 1 Spark jen na ukázku). Byla tam i Polská televize, Ondráš jim poskytl interwiev v perfektní polštině (záběry ze srazu se vysílaly hned dnes v 18:20). Po okukování, seznamování a porovnávání následovala spanilá jízda v koloně přes centrum Nysy. Pak se odjelo do campu, kde byla většina účastníků ubytována. Poláci se hned vrhli na úpravy svých vozidel (leštění světlometů, výroba přihrádek na místě airbagu spolujezdce, třetí brzdové světlo do kšiltu apod). Pak tam přijel borec od firmy BemOcar. Dva výfuky, vzzadu kamera pod SPZ, gumy 185/65/14, kožené sedačky, repro v předních sloupcích. Měl ještě nějaké překvapení, ale to se mělo konat až večer a to my už jsme tam nebyli. V podvečer ještě následovalo vystoupení skupiny historického šermu a pak hudba a tanec (a pití). Odjížděl jsem v 18:30 a bylo to parádní. Budou mít ze srazu CD a mám slíbeno, že se spojí s Ondrášem a snad ho taky budeme mít. Fotky dám zítra ráno, protože to už jsem nestihl zmenšit. Jsem utahanej jako kotě, ale spokojenej. Perfektní sraz.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky makám na fotkách a na videu. Mezinárodní mediální hvězdy:
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To musel být opravdu GOOD sraz!!! Za chvíli budeme mediálně známý Club Fotky jsou opravdu pěkné a alespoň se člověk podívá na další vychytávky
Co udělat takovýto sraz jen Matízků u nás???
Co udělat takovýto sraz jen Matízků u nás???
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Super !!!! Video sem, jsem na vas hrdy, hvezdy !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
|\/| /\ '|' | '/.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tímto chci poděkovat Vojtovi za vyčerpávají zprávu o srazu
A do sekce Matiz by jsme mohli založit téma ohledně toho Matiz srazu
A do sekce Matiz by jsme mohli založit téma ohledně toho Matiz srazu
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
To by si meli precist ty 2 jelimani co to v Baldovci zhavili na plnej kotel a bez pozadaniVojta píše:Ještě jeden zajímavý poznatek z Nysy. I když ve většině aut měli velmi slušné audiosystémy, za celou dobu nebylo slyšet žádné tuc tuc až by padalo listí ze stromů. Na požádání to některý z nich pustil, ale všechno decentně. A v campu už vůbec.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet