"Vrnění" auta
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
"Vrnění" auta
Já vim, že to zní divně, ale dneska se mi začalo zdát, že auto vibruje. Ale při tom, když stojí.Tak jsem to chcípnul, ono to přestalo.Ale když jsem zapnul zapalování(a ani nenastartoval) tak to začlo znova. Jako když má člověk v kapse vibrující mobil, akorát takhle se chvělo celý auto. Tak jsem zase vypnul zapalování, pak zapnul...A ono už nic. Ale bojim se, jestli se tam něco nepřidírá, co by šlo ještě opravit před tím, než to odejde úplně...
Nubira 1,6 Wagon, 98
- Reklama
-
Když jinak se to chovalo normálně...Napadlo mě to taky, protože to je snad jediný, co běží i při vypnutym motoru, ale zapnutym zapalováním...Pavel Beneš píše:možná benz. čerpadlo o sobě dává vědět......
Ale právě, že to jinak jelo bez chyb, tak mě to překvapilo...
Jo a má to najeto cca 110 tis.
Nubira 1,6 Wagon, 98
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
no RJ dostava informace z cidla klepani motoru a podle toho upravuje predstih a zapalovani . No a kdys se to zblbne tak to muze palit jinak a pak to muze vybrovat.SKUBI píše:Tomu nerozumim... Cozetotohleto?Brainman píše:muze se poblbat info z cidla klepani motoru
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Ale ono to vibrovalo při vypnutým motoru. Bylo zapnutý jen zapalování...Brainman píše:no RJ dostava informace z cidla klepani motoru a podle toho upravuje predstih a zapalovani . No a kdys se to zblbne tak to muze palit jinak a pak to muze vibrovat.SKUBI píše:Tomu nerozumim... Cozetotohleto?Brainman píše:muze se poblbat info z cidla klepani motoru
Nubira 1,6 Wagon, 98
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
aaaha , to jsem nejak prehledlSKUBI píše:Ale ono to vibrovalo při vypnutým motoru. Bylo zapnutý jen zapalování...Brainman píše:no RJ dostava informace z cidla klepani motoru a podle toho upravuje predstih a zapalovani . No a kdys se to zblbne tak to muze palit jinak a pak to muze vibrovat.SKUBI píše: Tomu nerozumim... Cozetotohleto?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
me to delalo taky na esperu, presne co pises pri otoceni klicku zacalo vybrovat celi auto, delalo to nekolikrat do tydne pak casteji a casteji a nakonec kaput spinaci skrinka. Tam totiz uz byly vymlaceny kontakty, tak kdyz sem otocil klickem tak mi sepnul starter ale netocil jen slabe vrcel a tak psenasel vybraci na auto, dokonce jednou se mi stalo ze mi auto nastartovalo uz ve druhe pozici otoceni zapalovani coz sem necekal, mel sem zarazenou rychlost a nemal smacklou spojku, pochopitelne sem doufal ze se mi nejdriv rozsvitej kontrolky a ono hned startovalo. Dal sem novou spinacku a mam po problamu
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Pozor , u Daewoo po vypnutí zapalování neběží !!!! ... je to trošku škoda , že je to takhle udělané , ale v zásadě to ničemu nevadí , u Una mi to vždycky vrčelo ještě když už jsem byl z auta dávno pryč , ale ona se ochladí jen voda v chladiči , už tam nic necirkuluje , takže motoru je to stejně jedno....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e