Uvedený citát sa objavil v diskuzii na stránkach http://www.daewookalos.net/ Neviete niekto, kde sa spomínané plastové rozvody teplého vzduchu k zadným sedadlám predávajú?Co jsem u nového vozu udělal jako první, dokoupil jsem si plastové rozvody teplého vzduchu k zadním sedadlům. Ty totiž výrobce nedodává.
Plastové rozvody teplého vzduchu k zadným sedadlám
Moderátor: Blue Lanos
Plastové rozvody teplého vzduchu k zadným sedadlám
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
teplo
neviem ako v Kalose ale že vraj je aj v Nubire a tiež ho tam nemám .Čert sa v tom vyzná
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Tak neviem, zhurta som sa dal na inštaláciu "rozvodov" a bol som riadne schladený. Na kúrení sú dva nadstavce na nasunutie rozvodov ku zadným sedadlám, ale....... Išiel som do predajne s tým, že chcem kúpiť tie dva plasty /cca 800-900,- Sk/ upozornili ma, že to nie je až také jednoduché. Neveril som, dohadovali sme sa o tom a nakoniec je to tak /manuálna kontrola ukázala nepríjemnú pravdu/. Príprava na kúrení tam síce je, ale vzduch do otvorov pre nasadenie rozvodov neprúdi. Muselo by sa rozobrať celé kúrenie, prerobiť klapku na vzduch do spodnej časti automobilu a potom by to šlo.......za niekoľko tisícok navyše. Tak som to radšej vzdal. To je môj postreh. Takže ak sa na to podujmete, radšej si manuálne skontrolujte, či už ten prívod vzduchu do nadstavcov pre plastové rozvody ku zadným sedadlám máte vyriešený.
Landy