Ako odmontovat a nastriekat plasty na pristrojovke
Moderátor: Blue Lanos
Ako odmontovat a nastriekat plasty na pristrojovke
Ako mam dat dole plasty, aby som ich mohol nastriekat na inu farbu?? Niekde som to cital, ale uz sa nepamatam. A aky spraj na to pouzit. Kto ma s tym skusenosti???
Chevrolet AVEO
- Reklama
toto mi psal kamos, snad to pochopis
kup si zaklad na plasty, plnic a smirek 600 a 800
zaklad na plasty je neco jako redidlo ve spreji pruhledny stoji kolem 90 korun sprej pekne ti nalepta povrch aby se potom nic neloupalo
plnic je vlasstne hooodne ridouckej tmel ve spreji kterej ti zakreje perforaci plastu kdyz ho pak pekne vybrousis tak je hladoulinkej jak jak ... no napada me veci )
a pak lakuj
jooo a jeste bezbarvej lak i kdyz nemas metlu tak je to lepsi
plnic musi bejt hodne tvrdej proste tak aby sel brousit schne od 10 minut vejs podle pocasi a podle toho jakou das vrstvu
lak necekej az zaschne uplne to neni nutny, jenom mezi normalnim a bezbarvym dej vetsi prestavku tam je to treba
kup si zaklad na plasty, plnic a smirek 600 a 800
zaklad na plasty je neco jako redidlo ve spreji pruhledny stoji kolem 90 korun sprej pekne ti nalepta povrch aby se potom nic neloupalo
plnic je vlasstne hooodne ridouckej tmel ve spreji kterej ti zakreje perforaci plastu kdyz ho pak pekne vybrousis tak je hladoulinkej jak jak ... no napada me veci )
a pak lakuj
jooo a jeste bezbarvej lak i kdyz nemas metlu tak je to lepsi
plnic musi bejt hodne tvrdej proste tak aby sel brousit schne od 10 minut vejs podle pocasi a podle toho jakou das vrstvu
lak necekej az zaschne uplne to neni nutny, jenom mezi normalnim a bezbarvym dej vetsi prestavku tam je to treba
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Ako odmontovat a nastriekat plasty na pristrojovke
Konkrétne ktoré plasty chceš dať dole?zajko píše:Ako mam dat dole plasty, aby som ich mohol nastriekat na inu farbu??
myslim tie okolo radia, popolniku, riadiacej paky. a tak.......................mipo píše:Konkrétne ktoré plasty chceš dať dole?zajko píše:Ako mam dat dole plasty, aby som ich mohol nastriekat na inu farbu??
nema niekto obrazky ako to vyzera ked je to nastriekane ????????
Chevrolet AVEO
Na červeno to má Duľa Peter.zajko píše:nema niekto obrazky ako to vyzera ked je to nastriekane?
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=636
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=536
-
Ahoj. Ja mam v kalose tiež nastriekane vnútro. Vyzerá to super. Ja to mám na strieborno. Kedže si s HE tak ked máš záujem možeme sa skontaktovať a ja ti ukažem ako sa to komplet rozoberá a aký druh farby ti treba na plasty. Ja mám takého strieborného upraveného kalosa a behám s ním po HE. Ked chceš pomocť tak napíš na seba číslo alebo e - mail.zajko píše:Ako mam dat dole plasty, aby som ich mohol nastriekat na inu farbu?? Niekde som to cital, ale uz sa nepamatam. A aky spraj na to pouzit. Kto ma s tym skusenosti???
tak neviem ci si dostal moj mail takze este raz sisijo@orangemail.sk dikyPETER CERHIT píše:Ahoj. Ja mam v kalose tiež nastriekane vnútro. Vyzerá to super. Ja to mám na strieborno. Kedže si s HE tak ked máš záujem možeme sa skontaktovať a ja ti ukažem ako sa to komplet rozoberá a aký druh farby ti treba na plasty. Ja mám takého strieborného upraveného kalosa a behám s ním po HE. Ked chceš pomocť tak napíš na seba číslo alebo e - mail.zajko píše:Ako mam dat dole plasty, aby som ich mohol nastriekat na inu farbu?? Niekde som to cital, ale uz sa nepamatam. A aky spraj na to pouzit. Kto ma s tym skusenosti???
Chevrolet AVEO
-
oprava a retuš škrábanců na interiérových plastech
když už se řeší ty plasty, tak bych se chtěl zeptat, jestli máte někdo nějakou zkušenost s opravou škrábanců.
podařilo se nám převozem kočárku na spolujezdcově sedadle zmarasit skříňku a okolí a přemýšlím o nějakém "sajrajtu" na plasty....
co byste doporučili - co fakt funguje, nějaká obyč leštěnka je celkem na prd..
podařilo se nám převozem kočárku na spolujezdcově sedadle zmarasit skříňku a okolí a přemýšlím o nějakém "sajrajtu" na plasty....
co byste doporučili - co fakt funguje, nějaká obyč leštěnka je celkem na prd..