Poradte mi prosim s kupou
Moderátor: Blue Lanos
Poradte mi prosim s kupou
Zdravím Vás všetkých.Chcel by som Vás o niečo poprosiť.Chcem kúpiť nejaké auto a rozhodol som sa pre ojazdené Daewoo Lanos 1,5
má asi takéto parametre:
63 kW motor, r.v. 1999, 90.000 km, central na do, posilovac riadenia,
imobilizér, al. disky, radio, xenony, garažované
Chcem sa Vás opýtať, či je to dobrá investícia? Nakolko som čítal viacero príspevkov a problémov aké sa vyskytly pri tomto autíčku.
Poviem pravdu že som bol strašne sťastný ked som volal na daný inzerát ale teraz po prečítaní príspevkov niesom 2xnadšený touto kúpou.Je to naozaj také zlé.............
má asi takéto parametre:
63 kW motor, r.v. 1999, 90.000 km, central na do, posilovac riadenia,
imobilizér, al. disky, radio, xenony, garažované
Chcem sa Vás opýtať, či je to dobrá investícia? Nakolko som čítal viacero príspevkov a problémov aké sa vyskytly pri tomto autíčku.
Poviem pravdu že som bol strašne sťastný ked som volal na daný inzerát ale teraz po prečítaní príspevkov niesom 2xnadšený touto kúpou.Je to naozaj také zlé.............
- Reklama
- Blue Lanos
Km su celkom v pohode ak su ozaj prave A dobre zisti ci nebolo buchnute
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Neviem ci sa opytat. Ja som kupoval v Januari Espero a zobral som ho do Daewa na PC. vsetko ukazovalo O.K. aj sme ho popozerali zo spodu a bolo v pohode. Zober ho na PC.Michal22 píše:Tak to teda neviem, na tie závady som sa ho ešte nepýtal.
Doporučovali by ste mi sa niečo konkrétne opýtať, iba viem že ešte nebolo havarované, STK je platná atď. No len finta je v tom , že ak tam aj nejaké závady budú ako ich ja taký amaterik do auta rozpoznám.Asi nijak že?
Moj nazor
JA som kupil Espero z 96 naj. 60 000km. . a som uplne spokojny , pohodlne a na moje prekvapenie velmi spolahlive auto . Mam ho rok a okrem doliatia nemrznucej kvapaliny nepotreboval ziadnu opravu . No musis aj zhodnotit od koho to auto kupujes . Lebo je rozdiel 90 000 km urobenych sviatocne a 90 000 km pretekarkym stylom .
Nejake predsudky proti daewam su hlupost, z mojej skusenosti . V tej cene kupis tak mozno feliciu a ta sa neda porovnavat s Lanosom .
Jediny problem je hrdza , no aj to sa da odstranit a mimochodom felicie hrdzavej tiez .
Stastnu ruku pri vybere ...
Nejake predsudky proti daewam su hlupost, z mojej skusenosti . V tej cene kupis tak mozno feliciu a ta sa neda porovnavat s Lanosom .
Jediny problem je hrdza , no aj to sa da odstranit a mimochodom felicie hrdzavej tiez .
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Re: Moj nazor
nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)MilanK píše:JA som kupil Espero z 96 naj. 60 000km. . a som uplne spokojny , pohodlne a na moje prekvapenie velmi spolahlive auto . Mam ho rok a okrem doliatia nemrznucej kvapaliny nepotreboval ziadnu opravu . No musis aj zhodnotit od koho to auto kupujes . Lebo je rozdiel 90 000 km urobenych sviatocne a 90 000 km pretekarkym stylom .
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)[/quote]
Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...
Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Teď v autohitu je srovnávací test ojetého lanose a felicie . Taky si nějak nejsem vědom toho že zrovna u Lanose se tu řeší nějak moc vážnejch závad podle mě je Lanos a Matiz nejspolehlivější z této generace ještě starého daewooMilanK píše:JA som kupil Espero z 96 naj. 60 000km. . a som uplne spokojny , pohodlne a na moje prekvapenie velmi spolahlive auto . Mam ho rok a okrem doliatia nemrznucej kvapaliny nepotreboval ziadnu opravu . No musis aj zhodnotit od koho to auto kupujes . Lebo je rozdiel 90 000 km urobenych sviatocne a 90 000 km pretekarkym stylom .