Poradte mi prosim s kupou

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Michal22

Poradte mi prosim s kupou

Příspěvek od Michal22 »

Zdravím Vás všetkých.Chcel by som Vás o niečo poprosiť.Chcem kúpiť nejaké auto a rozhodol som sa pre ojazdené Daewoo Lanos 1,5

má asi takéto parametre:
63 kW motor, r.v. 1999, 90.000 km, central na do, posilovac riadenia,
imobilizér, al. disky, radio, xenony, garažované

Chcem sa Vás opýtať, či je to dobrá investícia? Nakolko som čítal viacero príspevkov a problémov aké sa vyskytly pri tomto autíčku.

Poviem pravdu že som bol strašne sťastný ked som volal na daný inzerát ale teraz po prečítaní príspevkov niesom 2xnadšený touto kúpou.Je to naozaj také zlé............. :(
Reklama

Cross

Příspěvek od Cross »

Kazde auto ma neco. Zvlast ojete.
Tady na Daewoo foru ti to bude malo kdo rozmlouvat. :-)
Spis jde o to, ze lidi maji predsudky proti Daewoo.
Zapomnels napsat cenu toho Lanose. :-)
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Michal22

Příspěvek od Michal22 »

cena je 120.000 Sk
Mino1

Příspěvek od Mino1 »

Celkom fajn cena. A ma to naozaj xenony? :shock: Ja som ich este na Lanose nikde nevidel.
Matiz SE 2002
Habron

Příspěvek od Habron »

Zajímalo by mě, co dotyčný vyčetl v příspěvcích za závady, že mu to tak nahnalo...
Michal22

Příspěvek od Michal22 »

Tak to teda neviem, na tie závady som sa ho ešte nepýtal.
Doporučovali by ste mi sa niečo konkrétne opýtať, iba viem že ešte nebolo havarované, STK je platná atď. No len finta je v tom , že ak tam aj nejaké závady budú ako ich ja taký amaterik do auta rozpoznám.Asi nijak že? :(
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Km su celkom v pohode ak su ozaj prave :roll: A dobre zisti ci nebolo buchnute :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Reverend

Příspěvek od Reverend »

Xenony?? Cena je aktualna, km su primerane a pokial to nemal pre tebou nejaky dement, tak to este dalsiu 100vku v pohode vydrzi bez velkych problemov. ;)
Michal22

Příspěvek od Michal22 »

Dakujem Vam zatial vsetkym moje nadsenie pre toto autičko sa vracia spať ;)

Stale uvitam dalsie dobre nazory
mirec

Příspěvek od mirec »

Michal22 píše:Tak to teda neviem, na tie závady som sa ho ešte nepýtal.
Doporučovali by ste mi sa niečo konkrétne opýtať, iba viem že ešte nebolo havarované, STK je platná atď. No len finta je v tom , že ak tam aj nejaké závady budú ako ich ja taký amaterik do auta rozpoznám.Asi nijak že? :(
Neviem ci sa opytat. Ja som kupoval v Januari Espero a zobral som ho do Daewa na PC. vsetko ukazovalo O.K. aj sme ho popozerali zo spodu a bolo v pohode. Zober ho na PC.
MilanK
Kontaktovat uživatele:

Moj nazor

Příspěvek od MilanK »

JA som kupil Espero z 96 naj. 60 000km. . a som uplne spokojny , pohodlne a na moje prekvapenie velmi spolahlive auto . Mam ho rok a okrem doliatia nemrznucej kvapaliny nepotreboval ziadnu opravu . No musis aj zhodnotit od koho to auto kupujes . Lebo je rozdiel 90 000 km urobenych sviatocne a 90 000 km pretekarkym stylom .
Nejake predsudky proti daewam su hlupost, z mojej skusenosti . V tej cene kupis tak mozno feliciu a ta sa neda porovnavat s Lanosom .
Jediny problem je hrdza , no aj to sa da odstranit a mimochodom felicie hrdzavej tiez .
Stastnu ruku pri vybere ...
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Smells

Příspěvek od Smells »

Michal22 nedelas nahodou OP na Proshare ? ;)
Obrázek
Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
mrk
Kontaktovat uživatele:

Re: Moj nazor

Příspěvek od mrk »

MilanK píše:JA som kupil Espero z 96 naj. 60 000km. . a som uplne spokojny , pohodlne a na moje prekvapenie velmi spolahlive auto . Mam ho rok a okrem doliatia nemrznucej kvapaliny nepotreboval ziadnu opravu . No musis aj zhodnotit od koho to auto kupujes . Lebo je rozdiel 90 000 km urobenych sviatocne a 90 000 km pretekarkym stylom .
Nejake predsudky proti daewam su hlupost, z mojej skusenosti . V tej cene kupis tak mozno feliciu a ta sa neda porovnavat s Lanosom .
Jediny problem je hrdza , no aj to sa da odstranit a mimochodom felicie hrdzavej tiez .
nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
MilanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilanK »

nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)[/quote]
Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

MilanK píše:JA som kupil Espero z 96 naj. 60 000km. . a som uplne spokojny , pohodlne a na moje prekvapenie velmi spolahlive auto . Mam ho rok a okrem doliatia nemrznucej kvapaliny nepotreboval ziadnu opravu . No musis aj zhodnotit od koho to auto kupujes . Lebo je rozdiel 90 000 km urobenych sviatocne a 90 000 km pretekarkym stylom .
Teď v autohitu je srovnávací test ojetého lanose a felicie . Taky si nějak nejsem vědom toho že zrovna u Lanose se tu řeší nějak moc vážnejch závad podle mě je Lanos a Matiz nejspolehlivější z této generace ještě starého daewoo :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“