Jo a je normalni, ze kdyz vypnu zapalovani, tak to v reprakach parkrat zapipa? Bez radia mi predtim nic nepipalo...

Moderátor: Blue Lanos
Diiik!Blue Lanos píše:Inak podla foto peknaaa Leganza
Yelam vela stastnych kmSlam píše:Diiik!Blue Lanos píše:Inak podla foto peknaaa LeganzaByla to laska na prvni pohled, i kdyz samozrejme i u me nejdriv zahlodala prvotni obecna neduvera ke korejske znacce, navic jiz neexistujici...
Nezavazne jsem na inetu pokukoval po autech od 100 do 180 tisic a s rokem vyroby od r. 2000, porad se nemohl rozhodnout, jestli do toho vubec pujdu, az pak najednou jsem nasel tohle a za pul hodiny uz jsem si pro ni jel (do 60km vzdaleneho mesta) a vzal ji. Snad me nebude moc trapit...
No ak bude urvany prut a vymenis ho (new 800sk) a nepojde tak mozes mat na plosaku odideny 1 or oba tranzistory da sa to nahradit KC508 tusim musel by som sa pozriet ale ine tam neni nic na pokazeniePeter KE píše:ked antena stoji uz 3 roky vysunuta asi 10cm a ani sa nehne, moze este niekedy ozit?
a ako na nu?
lenze vobec nieje pocut, ci funguje motorcekBlue Lanos píše:No ak bude urvany prut a vymenis ho (new 800sk) a nepojde tak mozes mat na plosaku odideny 1 or oba tranzistory da sa to nahradit KC508 tusim musel by som sa pozriet ale ine tam neni nic na pokazeniePeter KE píše:ked antena stoji uz 3 roky vysunuta asi 10cm a ani sa nehne, moze este niekedy ozit?
a ako na nu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |