JSEM SPOKOJENÝM VLASTNÍKEM DAEWO NUBIRA VAGON.
KDYBY BYLO ZA POHODOVOU CENU TAK BYCH HO VZAL ŽENĚ.
DÍK ZA NABÍDKY.

Moderátor: Blue Lanos
Já koupil před půl rokem Tico za 40 tisíc. Najeto 60k Km v perfektním stavu, garážovaný. Ale řek bych že to bylo štěstí, jak blázen.ZELENY SIP píše:ZDRAVÍM CHTĚL BYCH SE ZEPTAT NA NORMÁLNÍ CENU TICA.
DÍK ZA NABÍDKY.
Já ho koupil před rokem za 50 tisíc, a měl najeto jenom 38000Km a byl v výbornym stavuZELENY SIP píše:ZDRAVÍM CHTĚL BYCH SE ZEPTAT NA NORMÁLNÍ CENU TICA.
DÍK ZA NABÍDKY.
no po takove rade vypada to na to ze nic jak tiko nekupujteSNB-RIDER píše:musim byt proti... Tico je jedine poradne auto od Daewoo, ty ostatni mu delaji ostudu... Jedine Tico nebo Matiz,nikdy zadne jine Daewoo... Z toho vyberu co pises je vsechno nekde jinde co se tyka provozu, tico ma nejlevnejsi pojistku, skoro "nic" nezere a navic ma levne dily...
a to tico se da sehnat v krasnym stavu a najeto tak do 60000Km za 50tis. Kč... Ale pozor,odhadovana zivotnost Tica je 150000Km...
---------------------------Slavek píše:tak v tom pripade si novy clen, bud ZDRAV
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |