zdarma vase foto auta na webe
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
zdarma vase foto auta na webe
Ponukam Vam zdarma publikovat vase foto auta na mojom webe www.rcmichal.sk posli foto e-mailom rcmichal@rcmichal.sk a ja ho na web dam
- Reklama
POKUD TADY BUDES JESTE CHVILI SPAMOVAT, TAK TI MAZU A BLOKUJU PRISTUP !!!!
STACI TO DAT DO 1 SEKCE
STACI TO DAT DO 1 SEKCE
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: zdarma vase foto auta na webe
nechcem byt zly, ale pripomina mi to stranku s pozadiami do telefonov - vsetky obrazky maju tak 100x200 a zvacsit mi nejde ziadny...rcmichal píše:Ponukam Vam zdarma publikovat vase foto auta na mojom webe www.rcmichal.sk posli foto e-mailom rcmichal@rcmichal.sk a ja ho na web dam
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
A muj prohlizec to neumi, takze neprofesionalni stranka !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: zdarma vase foto auta na webe
Mne sa daju zvacsitpeter NR píše:nechcem byt zly, ale pripomina mi to stranku s pozadiami do telefonov - vsetky obrazky maju tak 100x200 a zvacsit mi nejde ziadny...rcmichal píše:Ponukam Vam zdarma publikovat vase foto auta na mojom webe www.rcmichal.sk posli foto e-mailom rcmichal@rcmichal.sk a ja ho na web dam
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
- Blue Lanos
Mildo ale je tam aj Ondras tak nebud nanho tak zlej
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
ty si nato prisiel a co tu uz strasis?
http://www.cardomain.com/id/27101976
uff tak to je hruza..jak desetiletej kluk .. jestl ichces hodim ti tam na server mambo nebo jiny redakcni system a muzes si hrat ..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
tak ta stranka je fakt hrozna, neber to v zlom ale ked som si myslel ze povodne bola chyba asi len v tom ze to nieje pre FF tak som pustil IE s tazkym srdcom a neslo to ani tam, tak sopm pustil este aj OPERU a a ni tam.
myslis ze ak toto spravi este par ludi vratia sa??
asi tazko, ak nemas projekt dokonceny radsej ani nikam ani link nan nedavaj pretoze tym akurat odradis ludi aby sa tam sli pozriet.
Presne ako povedal Dreammedia, hod tam noco hotove ked si neviem spravit poriadne nieco sam
asi tazko, ak nemas projekt dokonceny radsej ani nikam ani link nan nedavaj pretoze tym akurat odradis ludi aby sa tam sli pozriet.
Presne ako povedal Dreammedia, hod tam noco hotove ked si neviem spravit poriadne nieco sam
presne tak... rcmichal - radsej na tom rychlo popracuj...eMKa Slovensko píše:tak ta stranka je fakt hrozna, neber to v zlom ale ked som si myslel ze povodne bola chyba asi len v tom ze to nieje pre FF tak som pustil IE s tazkym srdcom a neslo to ani tam, tak sopm pustil este aj OPERU a a ni tam.
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
snazi se, ale ve frontapge podle stylu a zapisu nazvu stranek .. takze neni duvod proc pozorovat dalsi zrod . to uz lepsi s timhle programem nebude ... (stahni si aspon NVU)
at tam hodi mambo a ma za 10 min hotovy portal na fotky + par modulu pro lidicky .. stahne tempate,pohraje si s css a ma to .. pak muze nabidnout lidem opravdove zazemi .. nechci ho zrazovat,ale tohle opravdu neni cesta..zacit od toho nejhorsiho
at tam hodi mambo a ma za 10 min hotovy portal na fotky + par modulu pro lidicky .. stahne tempate,pohraje si s css a ma to .. pak muze nabidnout lidem opravdove zazemi .. nechci ho zrazovat,ale tohle opravdu neni cesta..zacit od toho nejhorsiho
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak