Takže kdo chce mít své auto v nejčtenějším motoristickém časopise v Česku tak má možnost...Prezentujte svůj tuning!
Výzva pro ty z vás, kteří chtějí prezentovat svůj upravený automobil na stránkách Světa motorů.
Pochlubte se! Máte co ukázat? Je váš vůz něčím výjimečný? Napište nám o tom do redakce email na adresu svet.motoru@axelspringer.cz a do předmětu vložte heslo Můj Tuning. V textu emailu stručně popište váš automobil s úpravami, které jste provedli. Na závěr nezapomeňte připojit kontakt na sebe. Náš redaktor se s vámi spojí a po dohodě vůz nafotí a napíše článek.
Prezentace našich-vašich aut ve Světě Motorů
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Prezentace našich-vašich aut ve Světě Motorů
V posledním čísle Světa Motorů se nachází na straně "Tuning" zajímavý text:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Poté, co jsem viděl, co byl Svět Motorů schopen v rubrice tuning otisknout bych se musel hanbou propadnout do západního německa, kdyby byl můj Matiz v této společnosti.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
pokud bych uz tunil, tak bych auto chtel mit pouze v prestiznich casopisech jako Tuning Magazine atd...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet