Zadná náprava
Moderátor: Blue Lanos
Zadná náprava
Mám jednu otázku,
po výmene ložísk, bubnov a pakní na zadnej náprave sa mi objavil pri prejazde nerovností občasný klepotavý zvuk zo zadného ľavého kolesa.
Skúšal som aj voľnosť kolesa v uložení a nie je voľné.
Neviete mi poradiť?
po výmene ložísk, bubnov a pakní na zadnej náprave sa mi objavil pri prejazde nerovností občasný klepotavý zvuk zo zadného ľavého kolesa.
Skúšal som aj voľnosť kolesa v uložení a nie je voľné.
Neviete mi poradiť?
Daewoo Espero 1,5 16V DOHC / 1996
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Robí to často, no nie na každej jame.
Dnes som to ešte rozobral a skrutka, ktorá drží bubon, bola celkom povolená. Dotiahol som to a pri dnešnej krátkej jazde som to nepočul.
Začalo to hneď po výmene tých vecí, no predpokladal som nejakú somarinu v kufry. To som však preveril a nič som neobjavil.
Čo som však objavil je voda v kufri.....!!!!
Čiže ďalšia radosť.
Keď bude viac času, môžeme sa stretnúť.
Dnes som to ešte rozobral a skrutka, ktorá drží bubon, bola celkom povolená. Dotiahol som to a pri dnešnej krátkej jazde som to nepočul.
Začalo to hneď po výmene tých vecí, no predpokladal som nejakú somarinu v kufry. To som však preveril a nič som neobjavil.
Čo som však objavil je voda v kufri.....!!!!
Čiže ďalšia radosť.
Keď bude viac času, môžeme sa stretnúť.
Taky ji tam ted mam, ale v lete tam nebyla, tak nevim jestli nejde o nejakou kondenzaci nad teplym vyfukem. Auto mam v garazi takze na desti je minimalne.marko píše:Čo som však objavil je voda v kufri.....!!!!
Čiže ďalšia radosť.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Nechem predbiehať, pretože som od dotiahnutia tej skrutky prešiel asi len 20km, no nebolo to vôbec počuť. Takže držím palce mojej náprave a verím v jej skoré uzdravenie.
Kúpil som toto auto len v lete a prešiel som na ňom zhruba 6000km, no zážitkov mám kopu. Od roztrhnutého rozvodového remeňa, cez únik oleja atď. Čiže každý nový zvuk mi naháňa strach.
Kúpil som toto auto len v lete a prešiel som na ňom zhruba 6000km, no zážitkov mám kopu. Od roztrhnutého rozvodového remeňa, cez únik oleja atď. Čiže každý nový zvuk mi naháňa strach.
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče té vody v kufru, tak tu mám taky a myslím že je to tím, že je sešlapané gumové těsnění víka kufru, které netěsní a tím pádem tam proniká vlhkost a kondenzuje...nejhorší je to když je kolem nuly...a v létě taky nic...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Myslím, že to tím šroubem, co drží buben není. I když je povolenej, nebo tam vůbec není, je buben bezpečně držen šrouby od kola a ani se nehne. Že by si slyšel při jízdě tenhle šroubek je velmi nepravděpodobné. Spíš jestli je tam stabilizátor, tak zkouknout uchycení, nebo jestli lanovody se neklepou o nápravu atd. A mrkni na ložiska, i když jsou nový, můžou si sednout a může tam být vůle
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tiež si myslím, že to tou skrutkou nebude. Môže to byť aj tým, že som ten bubon rozobral a opäť zložil. Ten lanovod som nekontroloval a ani stabilizátor.
Nie je na to teraz počasie, ale určite v najbližšej dobe pôjdem za tým, čo to menil, nech skontroluje ložiská a všetko okolo toho.
To tesnenie vymením, lebo je už staré a určite tadiaľ preniká vlhkosť.
Nie je na to teraz počasie, ale určite v najbližšej dobe pôjdem za tým, čo to menil, nech skontroluje ložiská a všetko okolo toho.
To tesnenie vymením, lebo je už staré a určite tadiaľ preniká vlhkosť.