Výsledky zápasu: espero:
PP dvere - rana asi 20x20, PP blatník - prevalený pod lištou
embéčka:
nič, čo by tam nemal už aspoň dvakrát...

Ide ma rozhodiť od nadšenia.............
Moderátor: Blue Lanos
no celkom kludný som nebol, ale snažil som sa - ešte musí ísť so mnou do poisťovne, teším sa na tie naťahovačky... deň sa proste začal bohovsky...]Rebro[ píše:No to snad nie![]()
![]()
![]()
![]()
Aj si pouzil na nom nejake nasilie? ALebo si to riesil uplne pokojne i ked sa tak vzorne staras o auto.
pravdepodobne sa na teba obrátim - uvidím jak dopadnem zajtra v poisťovni...díkstanoc píše:a dvere maš?nechceš?peter NR píše:Na mojom príklade vidno, že keby vyšiel z baráku o 2 min skorej a oškrábal tie okná - vrátane zadného - toto sa nemuselo stať...
... a už vôbec nechcem rozmýšlať nad tým čo sa mohlo stať - bolo to pred školou...
zober hreben a hole dvere dam gratispeter NR píše:pravdepodobne sa na teba obrátim - uvidím jak dopadnem zajtra v poisťovni...díkstanoc píše:a dvere maš?nechceš?peter NR píše:Na mojom príklade vidno, že keby vyšiel z baráku o 2 min skorej a oškrábal tie okná - vrátane zadného - toto sa nemuselo stať...
... a už vôbec nechcem rozmýšlať nad tým čo sa mohlo stať - bolo to pred školou...
Ani nevíš, jak s tebou cítím a lituju Tě. Tohle se stát mě, tak toho borce asi na místě vytáhnu z auta a ani nevím co by se dělo. Před očima bych měl asi rudo. Takový hovado snad ani na silnici nepatří. Nejhorší je, že on dostana nějakou pokutu a je vysmátej. Nejvíc starostí máš Ty, jako postiženej (sehnat věci, nechat opravit ......)peter NR píše:Dnes ráno - 7.30 - vysadil som dcéru v škole a v tom Škoda 120 - totálne zamrznuté okná, vpredu očistený priezor jak na tanku, chlapík nastúpi (ešte som naňho pozeral, ale šak ma vidí) naštartuje - vrazí spiatočku a mám ho vo dverách...![]()
Výsledky zápasu: espero:
PP dvere - rana asi 20x20, PP blatník - prevalený pod lištou
embéčka:
nič, čo by tam nemal už aspoň dvakrát...![]()
Ide ma rozhodiť od nadšenia.............
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |