Fakt blbé riešenie.
Moderátor: Blue Lanos
no, vážne uvažujem, že zoženiem nejakú dojazdovku a nájdem jej čestné miesto v kufri, tak aby sme si nezavadzali - problém je totiž v tom, že tak dvakrát do týždňa ho potrebujem naložiť...RoSta píše:Šak si ho nedávaj pod podlahu kufra, ale si ho nechaj rovno v kufri...![]()
![]()
![]()
No nejlepsi je kdyz jako rezervu mate celorocni. Sice to neni zadna slava, ale aspon se da pouzit i v zime (muj pripad). Pichnul jsem jednu zimni a ta celorocni mi prisla opravdu vhod. Hlavne at tam nemate gumu s danym smerem otacenim, protoze ji tak muzete dat jen na jednu stranu auta, ale co kdyz pichnete gumu na druhe strane ?RoSta píše:No to aj ja! Ale ak sa nemýlim, v Espere nie je dovolená dojazdovka? Alebo sa mýlim? Čo viem priamo od policajtov, keď ma kontrolovali, tak som sa opýtal, ako je to s rezervou, či musí byť zhodná so zvyškom na aute, to ako výrobca, typ, dezén. A odpoveď znela že musí mať dostatočne hlboký dezén, ale inak môže byť rozdielna. Ale nie rozmery, to mi nepotvrdil. Tak ako to je. Ja pri mojom šťastí musím mať všetko podľa pravidiel...
Jo jo, tohle me taky jednou potkalo. Jenom jsem mel Fiestu ´95. System uchyceni rezervy tam byl uplne stejnej. Sam bych to nezvladl. Uz jsem i premyslel, do ktere skarpy s tim autem zajedu.mrk píše:rezerva v kufri je vzdy lepsia ako kedyze je zospodu. nedavno som menil koleso na Fieste (rocnik okolo '99) a museli mi pri tom asistovat. pretoze koleso je polozene na 2 trubkach a to cele je zavesene na takom haku a ked ho chces naspet zavesit tak musis strcit ruky pod auto a tlacit to cele dohora, no niekto musi zase nastavit ten hak aby isiel presne tam kam ma a mne sa to podarilo asi po 5-10 minutach. je to o nervy ked sa nechce zachytit a dost to vysiluje cloveka. takto len hodim koleso do kufra a mozem veselo ist.
Takže, celoročne vhodná tzv. celoročná pneumatika neexistuje, je to len pneumatika s množstvom kompromisov a vlastne nie je vhodná ani na leto, ani na zimu (ale ako rezerva ujde)...PetrCBR píše:No nejlepsi je kdyz jako rezervu mate celorocni. Sice to neni zadna slava, ale aspon se da pouzit i v zime (muj pripad). Pichnul jsem jednu zimni a ta celorocni mi prisla opravdu vhod. Hlavne at tam nemate gumu s danym smerem otacenim, protoze ji tak muzete dat jen na jednu stranu auta, ale co kdyz pichnete gumu na druhe strane ?RoSta píše:No to aj ja! Ale ak sa nemýlim, v Espere nie je dovolená dojazdovka? Alebo sa mýlim? Čo viem priamo od policajtov, keď ma kontrolovali, tak som sa opýtal, ako je to s rezervou, či musí byť zhodná so zvyškom na aute, to ako výrobca, typ, dezén. A odpoveď znela že musí mať dostatočne hlboký dezén, ale inak môže byť rozdielna. Ale nie rozmery, to mi nepotvrdil. Tak ako to je. Ja pri mojom šťastí musím mať všetko podľa pravidiel...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |