Zacinam byt zufali uz dva dni som zabil zistovanim co mi klepe v prednych dverach ten zvuk je velmi podobny tomu ked su zle zavrete dvere. Samozrejme som absolvoval kadejake cesty z hlavou vonku pol tela vonku otvorene a zavrete dvere atd atd ...
Rozobral som a zistoval :
1. (fonendoskopom :0) ) vizera ze zvuk ide z miesta kde je ten dzindik co brani tomu aby sa vyvalili dvere a drzi ich otvorene v dvoch polohach.
2. dzindzik som vybral a drnci to dalej.
3. Drnci to len ked su dvere zavrete ked su otvorene je ticho.
4. viem to simulovat tak ze ked vyberiem reprak a chytim za plech (vyrez pre reprak) jemnym pohybom v kolmom smere ku dveram a od dveri to pukne.
chvilami mi to pripada ze je to prutie v plechu ale ako to ze tam pred 3tyzdnami nebolo a ani minulu zimu ked som rozmyslal ci to nemuoze byt teplotou.
nakolko je tam desny pristup a nevidim tam dalsiu moznost chcem vas poziadat o inspiraciu co by to mohlo byt.
(najviac ma sere ze dnes mi prisiel novy pioneer deh4700 a vpredu mi uz pekne hraju dvojpasmovy pioniery ts-g1048 male ale krasne cisty zvuk a do toho mi klepu dvere prosne na porazenie)
Co muoze klepat v lavych prednych dverach ?
Moderátor: Blue Lanos
Co muoze klepat v lavych prednych dverach ?
Espero 1.5 DOHC 16ventil
- Reklama
V ridicovych dverich me drncela ta nalepovaci vystuha na vnejsim plechu. Je nalepena svisle dolu a od zhora byla asi z 1/3 odlepena a klepala o vnitrni plech. Tak jsem ji strhnul celou a je klid
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
no tie som skusal tie drzia pevne v podstate na klepnutie vuobec nereagovali (este su zalakovane) akurat som si vsimol ze na hornom mi chyba ten ochranny gumeny cuplik ale vrzga to dalej este to skusim v sobotu raz rozobrat ale fakt netusim co by to mohlo byt a zacina to byt coraz otravnejsie lebo to uz aj na rovnej ceste vrze.
Espero 1.5 DOHC 16ventil