Aby jim upadli ruce, hajzlům!!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ahoj všichni,
jsem pořádně naštvaná, protože se mi v září chtěli dostat do auta, sebrali mi zámek spolujezdce a požkodili mi dveře, jak to páčili ven. Musela jsem nechat vyměnit všechny zámky včetně zapalování a scháním nepožkozené dveře v zelené matalíze. No to bych ještě přežila, ale teď neděli ráno, mimochodem o 14 dnů později jsem zažila větší šok. Tentokrát mi chtěli s autíčkem dokonce odjet!!! Vyrobili si po domácku klíč a bez problémů se dostali i přes nové zámky dveří - bez vážného požkození. Našla jsem ten jejich klíč zalomený v zapalování!!! Naštěstí sejim neporařilo odjet, ale zase mi vznikla další škoda. Přítel to nějakým zázrakem vytáhl ven a dokonce to i funguje. Toto se děje před domem a nikdo tu s tím nechce nic dělat. Objednali jsme si Magicar 9000B + ultrazvukový senzor. Doufám, že než mi to počtou dojde, auto ještě budu mít!!! Nemáte někdo zkušenosti se zapojením a vůbec jaký máte názor. Díky nešťastná Denisa
Ps: Fakt jsem netušila, že se ty Nubiry tak kradou!!!!!!!!!
jsem pořádně naštvaná, protože se mi v září chtěli dostat do auta, sebrali mi zámek spolujezdce a požkodili mi dveře, jak to páčili ven. Musela jsem nechat vyměnit všechny zámky včetně zapalování a scháním nepožkozené dveře v zelené matalíze. No to bych ještě přežila, ale teď neděli ráno, mimochodem o 14 dnů později jsem zažila větší šok. Tentokrát mi chtěli s autíčkem dokonce odjet!!! Vyrobili si po domácku klíč a bez problémů se dostali i přes nové zámky dveří - bez vážného požkození. Našla jsem ten jejich klíč zalomený v zapalování!!! Naštěstí sejim neporařilo odjet, ale zase mi vznikla další škoda. Přítel to nějakým zázrakem vytáhl ven a dokonce to i funguje. Toto se děje před domem a nikdo tu s tím nechce nic dělat. Objednali jsme si Magicar 9000B + ultrazvukový senzor. Doufám, že než mi to počtou dojde, auto ještě budu mít!!! Nemáte někdo zkušenosti se zapojením a vůbec jaký máte názor. Díky nešťastná Denisa
Ps: Fakt jsem netušila, že se ty Nubiry tak kradou!!!!!!!!!
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se divím, že mají zloději taky zájem o Daewoo. V Tvém případě to ale vypadá na krádež na zakázku, protože 2x po sobě vloupačka do Nubiry - to je divné...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
zvyknem hovorit, ze "tyhle vozy(daewoo) se nekradou", ale ked sa niekto rozhodne, nepomoze ti ani privarit ho k poulicnej lampe...
Magicar je rozhodne dobra volba, konkretne mam na mysli pager - vies co sa s autom deje aj ked nepocujes hukat sirenu. Dialkovy start je na nezaplatenie v zime ked nastupujes do vykureneho auticka s rozmrazenymi oknami... iba to bude chciet zvyknut si na to ze vystupujes z nastartovaneho auta a brzdis ho len rucnou( teda ked chces startovat na dialku a nemas automat prevodovku) - ale je to zvyk a komfort je potom vysoky
Magicar je rozhodne dobra volba, konkretne mam na mysli pager - vies co sa s autom deje aj ked nepocujes hukat sirenu. Dialkovy start je na nezaplatenie v zime ked nastupujes do vykureneho auticka s rozmrazenymi oknami... iba to bude chciet zvyknut si na to ze vystupujes z nastartovaneho auta a brzdis ho len rucnou( teda ked chces startovat na dialku a nemas automat prevodovku) - ale je to zvyk a komfort je potom vysoky
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
Na policii mi řekli, že je to na 100% na zakázku. Zatím mám v noci strašný nervy a bojím se jít ráno ven...asi by mě kleplo, kdyby tam nestálo! Snad to přečkáme ve zdraví a už brzy zapojíme Magicar. To auto jsme koupili nejen protože je skvělý, ale taky proto, že jsme žili v domění, že se tato auta NEKRADOU...no a vidíte, jaký je o něj zájem!!!
- Blue Lanos
drzim palce aby tie svine dolapili
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Tak už mi došel ten Magicar 9000B + ultrazvukový senzor...jen to ještě namontovat! Snad mi už dají pokoj a tohle je odradí. Nejspíš je ale nenajdou a když, tak s nima stejně nikdo nic neudělá. Mějte se...a díky za podporu. Pa Denisa
To by spíš chtělo nějakého elektronického hlídače, nejlépe na baterky, kterej má dvoumetrový ramena, a ty zloděje by hned naporcoval a připravil k transportu do lapáku a tam by měli makat a makat a makat a po čtvrtý jsem to zapoměl
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
jo na tyhle smejdy by to neco takoveho chtelo.nebo aspon 220V v klice dveri ,nebo rozzlobeneho dobrmana na sedacce.
hlavne at ti to neodvezou.
hlavne at ti to neodvezou.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Kdyby ten hlídač byl dvoumetrovej (nebo měl dvoumetrový ramena), nemusel by nutně být elektronickej. Bez baterek, ale s baseballovou pálkou....Richard píše:To by spíš chtělo nějakého elektronického hlídače, nejlépe na baterky, kterej má dvoumetrový ramena, a ty zloděje by hned naporcoval a připravil k transportu do lapáku a tam by měli makat a makat a makat a po čtvrtý jsem to zapoměl
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005