Recenze vasich aut

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

milosh

Recenze vasich aut

Příspěvek od milosh »

Pratele, zajimalo by me zda by stalo za to vytvorit sekci, kde by byly recenze vasich milacku,coz? neco podobnyho uz je na tuning foru, ale tady by to jiste taky melo uspech, ne? :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Jasné, bolo by to super.
Hlavne recenzia Krtového Soptíka by stála za to:-)
milosh

Příspěvek od milosh »

Vzdyt ta uz existuje :)

http://lacetti.jinak.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

milosh píše:Vzdyt ta uz existuje :)
Dík, už som ju našiel.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Dík za pochvalu. Uvažuju, že napíšu něco ve stylu "Já a Soptík po 2 letech a 60 tis km". Přece jenom se kapku něco změnilo (2x odtah... vrže palubka a mam pocit že vzadu tlučou snad nějaký klouby nebo čepy či co tam může bejt :evil: ), cvaká mi snad převodovka nebo co to je (vždycky když necham zařazenou rychlost a uberu nebo přidam plyn tak něco dost kovově cvakne, viz jiný téma). Promyslim dojmy a uvidíme, snad se donutim zas něco sepsat.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Naozaj pekná recenzia!!! Určite napíš aj druhú...
milosh

Příspěvek od milosh »

Ale druha uz muze byt tady na webu :D

Zakladam sekci ;)
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Krtek píše:Dík za pochvalu. Uvažuju, že napíšu něco ve stylu "Já a Soptík po 2 letech a 60 tis km". Přece jenom se kapku něco změnilo (2x odtah... vrže palubka a mam pocit že vzadu tlučou snad nějaký klouby nebo čepy či co tam může bejt :evil: ), cvaká mi snad převodovka nebo co to je (vždycky když necham zařazenou rychlost a uberu nebo přidam plyn tak něco dost kovově cvakne, viz jiný téma). Promyslim dojmy a uvidíme, snad se donutim zas něco sepsat.
Čéče tys mě s tím autem vcelku pech teda :? :roll:
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

No, pech... beru to tak, že mam jednu z prvních Nubir 3 dotaženejch k nám a podle toho to taky vypadá. Volant nakřivo, sem tam něco cvakne, autorádio tam rvali snad kladivem a bruskou (neni to poznat ale myslim že je neukradnutelný). Žárovky přestaly odcházet, když jsem přestal jezdit :evil: Už nejezdim 3000 Km za měsíc ale sotva 1000 a žárovky vydržej o poznání víc (časově jinak do 8 tis km). No asi se fakt časem rozepíšu ale chce to tu správnou psací a kritickou náladu. Bohužel musim přiznat, že jsem k tomu autu ještě nezískal tu důvěru, co jsem měl k Feldě ( 100 tis km bez jediný poruchy ! ). Už 2x jsem jí skoro měl a pokaždý jsem pak volal odtah :roll:
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Krtek píše:No, pech... beru to tak, že mam jednu z prvních Nubir 3 dotaženejch k nám a podle toho to taky vypadá. Volant nakřivo, sem tam něco cvakne, autorádio tam rvali snad kladivem a bruskou (neni to poznat ale myslim že je neukradnutelný). Žárovky přestaly odcházet, když jsem přestal jezdit :evil: Už nejezdim 3000 Km za měsíc ale sotva 1000 a žárovky vydržej o poznání víc (časově jinak do 8 tis km). No asi se fakt časem rozepíšu ale chce to tu správnou psací a kritickou náladu. Bohužel musim přiznat, že jsem k tomu autu ještě nezískal tu důvěru, co jsem měl k Feldě ( 100 tis km bez jediný poruchy ! ). Už 2x jsem jí skoro měl a pokaždý jsem pak volal odtah :roll:
Zahlídl jsem něco o těch tvých problémech s přepětím a není mi moc jasný jaktože se ti nepodařilo donutit je ti to spravit. Když už, tak po výměně alternátoru a regulátoru se to snad musí vyřešit......a pokud nejsou schopní ukázat na něco konkrétního co to způsobuje, budou toho muset asi vyměnit povíc......až se závada odstraní. Koneckonců je to auto v záruce a nebyla to ojetina za 100 tisíc jako mám třeba já, takže se holt musím sem tam s něčím smířit :roll:
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

No to Krtkovo auto me utvrdilo v tom, ze je to proste nemoc novych aut, kdyz to koupis jako jedno z prvnich vozu, ptal jsem se mechanika z Mazdy a ten potvrdil Krtkovi slova, ze prvni kusy Mazdy 6 mely taky mouchy, i kdyz to jsou prakticky nezmari ale tolik zase chyb to auto nemelo a navic se vydalo oznameni a odstranovali to na svolavacich akcich samozrejme na garanci. Krtku, ja chapu, ze uz si mozna i castecne rezignoval, ale ja bych tak prudil, ze by mi za chvili dali auto nove. Znam jednoho manika, ktery dela koloristu u pomerne velke nadnarodni spolecnosti, co distibuuje barvy, laky a ten si koupil superba a uz ma tretiho, ponevadz reklamuje lak, pokazde najde nekde neco, kde je videt jak ta perlet pise, a laicky jsou videt jakoby fleky,z urcitych uhlu, je to z fabriky a je to dano tim, ze je to uskrceny aby to proste davalo co nejmin barvy a oko odbornika to proste pozna, navic on sam je spickovy profesional, ktery vytvari odstiny na auta, tak si s nim asi taky dost uziji, ale jak rikam, ma uz treti vuz ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Akri píše:No to Krtkovo auto me utvrdilo v tom, ze je to proste nemoc novych aut, kdyz to koupis jako jedno z prvnich vozu, ptal jsem se mechanika z Mazdy a ten potvrdil Krtkovi slova, ze prvni kusy Mazdy 6 mely taky mouchy, i kdyz to jsou prakticky nezmari ale tolik zase chyb to auto nemelo a navic se vydalo oznameni a odstranovali to na svolavacich akcich samozrejme na garanci. Krtku, ja chapu, ze uz si mozna i castecne rezignoval, ale ja bych tak prudil, ze by mi za chvili dali auto nove. Znam jednoho manika, ktery dela koloristu u pomerne velke nadnarodni spolecnosti, co distibuuje barvy, laky a ten si koupil superba a uz ma tretiho, ponevadz reklamuje lak, pokazde najde nekde neco, kde je videt jak ta perlet pise, a laicky jsou videt jakoby fleky,z urcitych uhlu, je to z fabriky a je to dano tim, ze je to uskrceny aby to proste davalo co nejmin barvy a oko odbornika to proste pozna, navic on sam je spickovy profesional, ktery vytvari odstiny na auta, tak si s nim asi taky dost uziji, ale jak rikam, ma uz treti vuz ;)
:shock: tak to jo! na výrobě suberbů jsem se chvíli podílel, ale tohohle jsem si nikdy nevšiml, při objemu výroby se není čemu divit ale když si vezmu že ty auta projíždí na výstupu poměrně důkladnou kontrolou pod "dosti výrazným světlem" tak má bud smůlu nebo orlí zrak! :lol:
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

No uznej, ze u auta za milion, by to byt uz rozhodne ale nemelo :D :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

No, co nadělam... geometrii dělai a volant je křivě a zvyk jsem si. Elektriku měřili a prej 14,2V a v pohodě, prej ma mít otevřený světla aby se chladily žárovky... A ono jezdit do servisu kterej mam ted 60 km (ten nejbližší ! ) každej tejden nechci, bych se zcvoknul. Musim uznat, že ty 3 škodofky v každym městě maji neco do sebe a jestli budu někdy Soptíka měnit tak možná zase za škodofku (asi SuperBlba páč Daewrolet se na 6válec asi nikdy nezmůže)
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Krtek píše:No, co nadělam... geometrii dělai a volant je křivě a zvyk jsem si. Elektriku měřili a prej 14,2V a v pohodě, prej ma mít otevřený světla aby se chladily žárovky... A ono jezdit do servisu kterej mam ted 60 km (ten nejbližší ! ) každej tejden nechci, bych se zcvoknul. Musim uznat, že ty 3 škodofky v každym městě maji neco do sebe a jestli budu někdy Soptíka měnit tak možná zase za škodofku (asi SuperBlba páč Daewrolet se na 6válec asi nikdy nezmůže)
...len abz si mal co liat do toho 6 hrnka :oops: :roll: tu je problem zivit aj 4 valce 1,5ky :cry: :cry:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „POKEC“