"zajimavej web"
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
"zajimavej web"
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No to nemá cenu komentovat , jak je vidět pozitiva převládají .
Zajímalo by mě čím jezdí a případně kolik tříd základky má František.......
Opravdu se dá posuzovat kvalita značky podle závady na sponách bezp. pásů , když je preventivně mění , mnoho značek stahuje zákazníky do servisů a nikdo nic neřeší , jak je to Daewoo , tak se můžou všichni umlátit smíchy . Když se převracel pro nestabilní podvozkové části Mercedes A a musel se doplnit o stabilizační sistém , to bylo asi normální, co ?
Opravdu se dá posuzovat kvalita značky podle závady na sponách bezp. pásů , když je preventivně mění , mnoho značek stahuje zákazníky do servisů a nikdo nic neřeší , jak je to Daewoo , tak se můžou všichni umlátit smíchy . Když se převracel pro nestabilní podvozkové části Mercedes A a musel se doplnit o stabilizační sistém , to bylo asi normální, co ?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Taky sem chvili uvazoval o tom, ze bych tam neco takovyho napsal. Ale pak sem si rekl, ze to nema cenu.Tomáš píše:No to nemá cenu komentovat , jak je vidět pozitiva převládají .
A abych pridal dalsi priklad: muj tata ma Toyotu Yaris (zatim 5 let, 1. majitel) a taky ho 2x volali do servisu, kvuli nejakymu ventilu na brzdach a pak kvuli radiu.
Re: "zajimavej web"
tohle vypada, ze to dela nejakej polomozek.milosh píše:http://mujweb.cz/www/anti-daewoo-chevrolet/
to zas nakej jeliman co jezdi na kole nemel co delat
To je tak, kdyz nekdo koupi deset let stary auto v bazaru. Pak nema byt zahorklej.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, ty knedliky jsou rozhodne vyzivnejsi, nez ty jejich plky
Naposledy upravil(a) Akri dne stř srp 31, 2005 22:31, celkem upraveno 1 x.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
A Akri umíš je mimochodem uvařit, nebo jsi to jen opsal????Akri píše:Momochodem, ty knedliky jsou rozhodne vyzivnejsi, nez ty jejich plky
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502