CHIP TUNING
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
CHIP TUNING
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
- Reklama
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Jetsli myslime oba ten stejnej (o tom "univerzalnim" chiptuningu), tak na to mam uplne stejnej nazor. To jde mozna u dieselu. Podle mne na benzinu jedinej smysluplnej chiptuning je, po tom, co se motor zajede, presne zmerit jeho parametry a individualne pro ten jeden motor, jedno auto, jednoho ridice vytvorit optimalnejsi akceleracni mapu.
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Tak to muze byt hodne zajimava vecicka, pokud si clovek muze ovlivnovat vlastnosti motoru sam a rozumi tomu . Ale cekal bych, ze cena by mi asi vubec nedelala radost.richiprofi píše:pavel, mne to vraviet nemusis....ja amm plne programovatelnu RJ z australie .....to ale ti mudrckovia ini si myslia, aky je ten chip ohromny....
Chvili sem uvazoval o moznosti koupi jednotky, ktera ma pamet vetsi nez normalne a naprogramuji do ni nekolik krivek naladenych podle vozu a clovek je pak muze prepinat podle okolnosti (nabizeli original krivku, maximalni vykon, minimalni spotreba a snad jeste jedna tam moha byt). Ale pak mi bylo lito, dat za to ty penize, co chteli .
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Proc myslis? To by mohlo nastat, jestli jdou ty 2 mapy prepinat za chodu motoru (tim si nejsem jistej)? Oni inzeruji, ze mas originalni mapu a 1 optimalizovanou pro Tvuj motor.richiprofi píše:to je sice pravda...ale potom sa necuduj, kebyze ti to nahodou fukne chudobnu zmes do valca....z piesta budes mat obycajnu olejovu pumpu potom....tiez zalezi ake mas vstreky....klasicke jednobodove musia prec a najlepsie stvorbodove motronic alebo nieco take
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: