Že se Daewoo Kalos přejmenoval na Chevrolet Kalos, resp. Aveo to asi všichni víme, ale proč se v Kanadě prodává totožné auto jako Pontiac Wave a jako Suzuki Swift, to mi není moc jasné. V Totontu jsem viděl nekolik Aveo a pak stejná auta s divnou značkou, ale bohužel jen projížděla. Za to v Montrealu je Aveo na každém rohu a né vždy je to Aveo (viz. foto)...Další zajímavost je to, že auta nemají jednu couvačku a jednu mlhovku, ale dvě couvačky a žádnou mlhovku. Tady se prostě mlhovky nepoužívají...
Pontiac Wave
Suzuki Swift
Kalos a Aveo vs. Wave a Swift
Moderátor: Blue Lanos
Kalos a Aveo vs. Wave a Swift
Naposledy upravil(a) Dvain dne stř črc 27, 2005 00:48, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Vzhledem k tomu, ze se Lacetti prodava jako Suzuki Forenza, tak me vubec neprekvapuje, ze i Kalos ma sve jmeno jako Suzuki. A k tomu Pontiacu, pokud me pamet neklame, melo by to byt stejne i v USA. Cetl jsem, ze se z nejakeho duvodu rozhodli nepouzivat pro "nove Daewoo" znacku Chevrolet, ale najekou jinou z koncernove palety a mam dojem, ze zrovna Pontiac. Vzdyt uz vlastne Daewoo Racer byl Pontiac LeMans?
Mlhovka na Pontiacu
Chlapi, myslím si, že to s tou mlhovkou mají stejně jako u jiných amerik - prostě jsou tam dvouvláknové obrysovky "koncovky" 5+21W a ty v případě mlhy zapnou na 21W a svítí jako mlhové. Už jsem se díval na můj Kalos a po záruce si to předělám stejně, ovšem mám sedana, takže do mlhy budou svítit ty druhé vlákna od zdvojených koncovek, které jsou pod koncovkama s brzdovým světlem.