problem zapeklity2

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Rimmer
Kontaktovat uživatele:

problem zapeklity2

Příspěvek od Rimmer »

tak jsem se vratil z dovolene a vyresil jsem nahodou problem s kontrolkou "service". kdyz mi pri jizde jako vzdy svitila kontrolka service a dosel mi plyn,tak jsem prepl na benzin a ejhle kontrolka zhasla.jel jsem asi 20 minut na benzin a nerozsvitila se.kdyz jsem nabral lpg a prepl na nej tak kontrolka se rozsvitila.takze problem je v plynu.v utery jedu za servismenem plynarem.dam vedet jak to dopadlo :roll:
Jenom sympataci umiraji mladi
Reklama

]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Myslim ze Akri tu mal podobny problem. Tak sa pohrab s starsich prispevkoch.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

ano ale obracene, na plyn jsem to mel ok a na BA to svitilo, byla v hajzlu lambda, ale ne jeste uplne, i tak jsem dal jinou, stala me 1200 bez dane ;) rozhodne to chce diagnostiku a nejlip obojiho, jak plynu, tak BA a budes vedet, ale mysim, ze to nebude nic hroznyho, jen se to asi malinko hada, ale to ti vyctou na diagnostice:-)
tak pak hned napis at to vime a at to dobre dopadne a mimochodem co tam mas za system? ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Rimmer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmer »

na diagnostice jsem byl 2x a ani jednou nebyli schopni rict o co jde.nejdriv ze je problem v kabliku mezi ridici jednotkou a lambdou.zajel jsem na emise a tam mi zjistili ze lambda pracuje normalne.po druhe diagnostice mi rekli ze je asi spatna ridici jednotka.proste amateri.jeste zkusim jiny servis. mam BRC.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Joooo jo jo, to je ta ridici jednotka :shock:
no ja jezdim sem, kdyby si to nemel tak daleko, taky bych ti to doporucil :roll: Spickovej servisman :idea: http://www.auto-elektro-borovicka.cz/ my spolupracujem s jejich firmou, tak se dobre zname, ale je to fakt machr -i Kdyby to byla opravdu ta ridici jednotka, tak on spolupracuje s nekym, kdo mu je opravuje, je to tam taky na tech strankach.
Rimmer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmer »

Jsem z ostravy tak to mam dost z ruky.no ale i kdyz to sviti tak jsem jel 400km na jeden zatah a motor bezi porad dobre.nestacilo by si toho service nevsimat? :) u nas mam taky kontakt na borce co dela opravy ridicich jednotek.tak to muzu zkusit u nej. Jeste si to chci upresnit: takze s plynovou soustavou to nema co delat?
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Co třeba emulátor lambda sondy?Jestli BRC něco takového má?
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

To nee, u tebe to bude neco jineho nez u me, musi nejdriv prijit na to proc ti to sviti :shock: Ono jak to sviti, tak by mel jit motor jako na nouzovy rezim a to asi nebude moc dobry :? najdi dobrej servis a tam ti to reknou, jak to sviti, tak ta chyba v RJ musi byt zapsana :idea:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“