problem zapeklity2
Moderátor: Blue Lanos
problem zapeklity2
tak jsem se vratil z dovolene a vyresil jsem nahodou problem s kontrolkou "service". kdyz mi pri jizde jako vzdy svitila kontrolka service a dosel mi plyn,tak jsem prepl na benzin a ejhle kontrolka zhasla.jel jsem asi 20 minut na benzin a nerozsvitila se.kdyz jsem nabral lpg a prepl na nej tak kontrolka se rozsvitila.takze problem je v plynu.v utery jedu za servismenem plynarem.dam vedet jak to dopadlo
Jenom sympataci umiraji mladi
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ano ale obracene, na plyn jsem to mel ok a na BA to svitilo, byla v hajzlu lambda, ale ne jeste uplne, i tak jsem dal jinou, stala me 1200 bez dane rozhodne to chce diagnostiku a nejlip obojiho, jak plynu, tak BA a budes vedet, ale mysim, ze to nebude nic hroznyho, jen se to asi malinko hada, ale to ti vyctou na diagnostice:-)
tak pak hned napis at to vime a at to dobre dopadne a mimochodem co tam mas za system?
tak pak hned napis at to vime a at to dobre dopadne a mimochodem co tam mas za system?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
na diagnostice jsem byl 2x a ani jednou nebyli schopni rict o co jde.nejdriv ze je problem v kabliku mezi ridici jednotkou a lambdou.zajel jsem na emise a tam mi zjistili ze lambda pracuje normalne.po druhe diagnostice mi rekli ze je asi spatna ridici jednotka.proste amateri.jeste zkusim jiny servis. mam BRC.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Joooo jo jo, to je ta ridici jednotka
no ja jezdim sem, kdyby si to nemel tak daleko, taky bych ti to doporucil Spickovej servisman http://www.auto-elektro-borovicka.cz/ my spolupracujem s jejich firmou, tak se dobre zname, ale je to fakt machr Kdyby to byla opravdu ta ridici jednotka, tak on spolupracuje s nekym, kdo mu je opravuje, je to tam taky na tech strankach.
no ja jezdim sem, kdyby si to nemel tak daleko, taky bych ti to doporucil Spickovej servisman http://www.auto-elektro-borovicka.cz/ my spolupracujem s jejich firmou, tak se dobre zname, ale je to fakt machr Kdyby to byla opravdu ta ridici jednotka, tak on spolupracuje s nekym, kdo mu je opravuje, je to tam taky na tech strankach.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Jsem z ostravy tak to mam dost z ruky.no ale i kdyz to sviti tak jsem jel 400km na jeden zatah a motor bezi porad dobre.nestacilo by si toho service nevsimat? u nas mam taky kontakt na borce co dela opravy ridicich jednotek.tak to muzu zkusit u nej. Jeste si to chci upresnit: takze s plynovou soustavou to nema co delat?
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To nee, u tebe to bude neco jineho nez u me, musi nejdriv prijit na to proc ti to sviti Ono jak to sviti, tak by mel jit motor jako na nouzovy rezim a to asi nebude moc dobry najdi dobrej servis a tam ti to reknou, jak to sviti, tak ta chyba v RJ musi byt zapsana
AKRI - (byl) Muž z Ria !