Pocukávání auta

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Mareman

Pocukávání auta

Příspěvek od Mareman »

Něco podobného se tu už řešilo, ale přece jen něco trošku jinýho, proto jsem založil new téma. Pokud mám na dvojku něco málo přes 2000 otáček a sundám nohu z plynu, auto začne poškubávat. To samý pokud zase na plyn šlápnu. Na trojce to za stejných podmínek dělá míň, na čtverku už snad ne. :? Svíčky jsou vyměněné za vícebodové Brisk, kabely k nim mají všechny kolem 3.5 - 5 kohmů. Dokonce mi Palikx a Petrm zaslepili i EGR a chvilku potom to jelo dobře. Možná to ale taky bylo tím, že byl zahřátý motor, dělá mi to hlavně pokud je studenej :roll:
Ještě mě napadlo palivo, tak to zkusím "propláchnout" něčím jako Shell V-Power, ale moc nedoufám, že mi to problém vyřeší :evil: Když je motor zahřátej, tak to víceméně nedělá :idea: Napadá někoho něco? :?:
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Nenapada, ted mi to totiz dela taky, studenej motor, nez se zahreje a mam vsechno ok :shock: sakra-podotykam jen trosku cukani pri pomale jizde a seslapnuti prudceji plynu :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Mareman

Příspěvek od Mareman »

No selským rozumem mi to na palivo, čerpadlo nebo palivovej filtr moc nepřijde......když to dělá i když pustím plyn. Tak nevim :x :oops:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Tak potvrzuju, mne to dale jen pri prudim pridani, treba jizda na volnobeh a prudce seslapnu plynovej pedal a trosku to zacuka a jak to je ve vyssich otackach, je to dobry :roll: Ale musim zase rict, ze to dela i na plyn, tak benzinem to fakt taky neni, napada me, ze bych zkusil vymenit svicky :cry: i kdyz na tehlech Denso W20EPR-U mam najeto pouze 6 tisic :roll: :roll: :roll: jinak nevim co vyzkouset jineho, ale je mi zase naopak divny, ze do minuleho tydne to bylo vsechno dobry a svicky slouzili na vybornou :evil:
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

kluci zastrelte me nevim :cry: :cry: :cry:
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Ukazoval jsem to Paliksovi, ale bohužel bylo auto zahřátý asi po 120 km cestě, tak to moc nedělalo a říkal, že je to normální. Já si ale dneska půjčoval od kolegy feldu 1.3 (nalítaných 240 tisíc) a mu to každopádně dělalo mnohem míň.......a při deceleraci vůbec. Tak nevim :roll:
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

Mareman, tak ten isty problem ktory si popisal mam aj ja. Len este stale som neprisiel nato co to sposobuje. :cry:
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Sato píše:Mareman, tak ten isty problem ktory si popisal mam aj ja. Len este stale som neprisiel nato co to sposobuje. :cry:
No hele, já místo jakýsiho levnýho šitu beneli natankoval teď V-Power a je to lepší...........tak zkus jinej beneli, ale moc bych nejásal že to je tím..... Dělá to prej hlavně EGR, ale ten já už mám zadělanej jak kdyby tam nikdy nebyl :roll:
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

Asi s tym benzinom budes mat pravdu...
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Sato píše:Asi s tym benzinom budes mat pravdu...
Zkus na zkoušku načepovat nějakej ten "lepší". Buď V-Power nebo 98 oktanovej - on pak možná těch 95 mít bude :mrgreen: Ne, vážně......čet jsem nějaký testy a 95 oktanů z těch sraček co tu jako 95ku prodávaj neměl snad žádnej :roll:
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

kluci dnes sem mel možnost porovnat jineho studeneho lanose a co myslíte?......dela to taky.pri pusteni plynu jakoby 2-3 krat jakoby cukne.než se srovnaji otačky .teplej to neudelal.budu zkouset dal.
Simson s 51
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ooops tak to je normalni? ale me to delalo i kdyz prudce seslapnu plyn, na studenym motoru, dnes jsem dal novy kabely, tak rano na studenym uvidim, navecer to vyzkouset neslo, bylo to ohraty i bez jizdy :D
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no nevim jestli normalni ale udelal to taky.a navic mi prijde ze t je uchycenim motoru je to preci jen pružnejsi než treba nubira.
Simson s 51
Mareman

Příspěvek od Mareman »

palikx píše:no nevim jestli normalni ale udelal to taky.a navic mi prijde ze t je uchycenim motoru je to preci jen pružnejsi než treba nubira.
Mě spíš přijde divný, že tu jsou tací (eMKas atd.), kterým to dřív nedělalo. Mě to dělá od začátku co to auto mám, tak bych se asi spokojil s tím "že to tohle auto prostě dělá". Ale právě proto, že to nekomu dělá, někomu ne......a hlavně, že se to začne projevovat časem...........tak to mi přijde divný :roll:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Tak to se i ja pripojuji, mne to taky nedelalo :idea:
Asi jsem to chytl od Tebe :twisted:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“