KONTROLKA - BATERIA
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
KONTROLKA - BATERIA
zdravim Vas,
vcera mi zacala svietit kontrolka Baterie a na polovicu svieti
kontrolka BRAKE. ked zatiahnem rucnu svieti uplne, ked ju dam dolu
svieti napolovicu (s polovicnou intenzitou) zacalo to spolu s baterkou.
co mi mohlo odist ? auto sa tvari akoze nic. zatial ide aj startuje.
alternator asi teda zly nebude. na baterku by som 150 km nepresiel.
asi dobijanie baterie. co tam mohlo odist ???
a preco svieti kontrolka BRAKE
vcera mi zacala svietit kontrolka Baterie a na polovicu svieti
kontrolka BRAKE. ked zatiahnem rucnu svieti uplne, ked ju dam dolu
svieti napolovicu (s polovicnou intenzitou) zacalo to spolu s baterkou.
co mi mohlo odist ? auto sa tvari akoze nic. zatial ide aj startuje.
alternator asi teda zly nebude. na baterku by som 150 km nepresiel.
asi dobijanie baterie. co tam mohlo odist ???
a preco svieti kontrolka BRAKE
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
remen je krasny. skusal som pokus omyl. nastartoval som
a skusil som odpojit baterku..... ZDOCHLO.
mohol odist alternator ???
a skusil som odpojit baterku..... ZDOCHLO.
mohol odist alternator ???
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
-
- Kontaktovat uživatele:
a co ine okrem toho mohlo odist ??? usmernovac je najmenej.
inak sa to vyskusat nedalo. pocitac ziadnu chybu nevykazuje....
kde este moze byt problem ?
inak sa to vyskusat nedalo. pocitac ziadnu chybu nevykazuje....
kde este moze byt problem ?
no zkusil bych zmerit dobijeni.to je zakad.a mohl odejit jen výstup na kontroku.nebo nejaka kostra.(možna jen v pristrojovce)jinak atik ven
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-
- Kontaktovat uživatele:
auto uz je opravene. bol to diodovy mostik v alternatore takze
som jazidl len na baterku...
som jazidl len na baterku...
kontolka dobijania
Ahoj. Checel by som sa opytat, preco ked mi tiez pred tyzdnom odisiel
diodovy mostik v alternatore a chodil som 2 dni len na baterku, tak mi vobec nesvietila kontrolka, ze alternator nedobija ? Je to chyba od vyroby, ze ked odidu diody v alter. tak to cele potom blbne ?
P.S. Inak ked Ti vymienali ten diodovy mostik, uisti sa ci ti tam dali aj chladiacu pastu. Lebo ak nie tak o takych 20000 km sa ti odpali znovu. Ta pasta je dost draha, ale je tam nevyhnutna.
Miso
diodovy mostik v alternatore a chodil som 2 dni len na baterku, tak mi vobec nesvietila kontrolka, ze alternator nedobija ? Je to chyba od vyroby, ze ked odidu diody v alter. tak to cele potom blbne ?
P.S. Inak ked Ti vymienali ten diodovy mostik, uisti sa ci ti tam dali aj chladiacu pastu. Lebo ak nie tak o takych 20000 km sa ti odpali znovu. Ta pasta je dost draha, ale je tam nevyhnutna.
Miso
kontolka dobijania
Svieti. Na to si davam pozor. Inak ten alternator uz je opraveny.
Kontrolka pocas jazdy vobec nesignalizovala, ze alter. nedobija.
Inak ked odidu na ESPERE diody, tak alternator vydava taky divny zvuk, ako ked IKARUS preraduje. Podla toho som zistil, ze je nanic zadne lozisko a diody. Ale tie diody sa odpalili lebo ked mi predtym repasovali alternator, tak sa vykaslali tam dat chladiacu pastu. Tak sa mostik znovu odpalil. Ale uz je to OK aj s pastou.
Mna len zaujimalo preco mi kontrolka nesignalizovala, ze alter. nedobija.
Kontrolka pocas jazdy vobec nesignalizovala, ze alter. nedobija.
Inak ked odidu na ESPERE diody, tak alternator vydava taky divny zvuk, ako ked IKARUS preraduje. Podla toho som zistil, ze je nanic zadne lozisko a diody. Ale tie diody sa odpalili lebo ked mi predtym repasovali alternator, tak sa vykaslali tam dat chladiacu pastu. Tak sa mostik znovu odpalil. Ale uz je to OK aj s pastou.
Mna len zaujimalo preco mi kontrolka nesignalizovala, ze alter. nedobija.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: