Radenie rychlostí
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Radenie rychlostí
Pri nastartovani studeneho auta sa mi horsie radia rychlosti, najma dvojka, pri podradovani z trojky na dvojku to takmer vobec nejde, radiaca paka kladie odpor a neda sa dvojka zaradit.
Ako sa postupne auto zohrieva situacia sa zlepsuje, ale aj ked je auto uz zohriate a chcem pri cca 40ke podradit 2ku do zakruty, tak je tam stale dost vysoky odpor.
Robi to aj Vam? Cim to moze byt?
Ako sa postupne auto zohrieva situacia sa zlepsuje, ale aj ked je auto uz zohriate a chcem pri cca 40ke podradit 2ku do zakruty, tak je tam stale dost vysoky odpor.
Robi to aj Vam? Cim to moze byt?
- Reklama
- Tomas T.
- Kontaktovat uživatele:
V zime mas studeny olej to preto.Aj mne to ide tasie. Ako v lete. Ale mne sla dvojka vzdy horsie ale ked idem pomalsie ako 40 ide mi z 3-->2 ide podradit celkom v pohode. Ja to uz mam stare a vela najazdene takze to uz u mna je aj celkom rozbita ta prevodovka. Od kedy mam auto islo to vzdy horsie a v zime este horsie, nove som ho nemal takze neviem ake to bolo s novim.
Tomy
Daewoo Nexia GLX 2000 - 2006
Mazda 6 2006 - 2009
Chevrolet Corvette 2009 - ?
Daewoo Nexia GLX 2000 - 2006
Mazda 6 2006 - 2009
Chevrolet Corvette 2009 - ?
rychlosti
V zime sa to ledva hadze - ale najhorsie je to ked idem z 2 na 3. a v poslednom case aj ked podradujem na 2 ku.
Čau mě můj Lanos za studena taky špatně řadí.Jedničku tam prakticky za jízdy nedostanu a při řazení ze 3 na 2 to de dost ztuha ale když se to trochu ohřej tak po 3-4 Km tak je to OK a jde vše zařadit dobře.Koukni jestli nemáš vyběhaný táhla řazení někdo druhej ať ti hýbe se šaltpákou a ty se koukej jak ti běhá na převodovce ten kříž co se s nim řadí je totiž z plastu a když se tam udělá příliš velká vůle tak potom samozřejmě veškerá přesnost řazení je fuč (né že by jinak řadili nějak extra)
ESTE raz
este mam na vas jednu otazku.
ked mam studeny motor a stojim napriklad na krizovatke s vyradenou rychlostou tak mi auto ide dopredu - normalne musim brzdit
ked mam studeny motor a stojim napriklad na krizovatke s vyradenou rychlostou tak mi auto ide dopredu - normalne musim brzdit
Problemy s prevodovkou
Chalani problem so zaradovanim dvojky je s najvacsou pravdepodobnostou s opotrebovanymi synchronmi. Treba ich dat vymenit a vsetko bude OK.
Vela stastia
Vela stastia
Radenie, spojka...
Chlapi mam otazocku resp taky moj postrech a xcem sa poradit...
ako ste uz pisali s tym radenim pocitujem to podobne. ovsem nie je to take tragicke.
skor co ma trapi je ze ked preradujem (napr. z 1-2, 2-3, 3-4) a potom spustim spojku, a spustim ju rychlejsie, auto relativne dost poskace. ale ked ho troska viac vytocim tak je to v pohode. neviem ci radim pri malych otackach alebo co...
jednoducho to nie je ako na golfe alebo na fabii, preradim a brutalne rychlo spustim spojku a ziadne sekanie ani nic podobne...
neviem ci mam uz dozivajucu spojku alebo radim pri malych otackach...
ak mate podobne skusenosti alebo viete mi poradit vdaka!
ako ste uz pisali s tym radenim pocitujem to podobne. ovsem nie je to take tragicke.
skor co ma trapi je ze ked preradujem (napr. z 1-2, 2-3, 3-4) a potom spustim spojku, a spustim ju rychlejsie, auto relativne dost poskace. ale ked ho troska viac vytocim tak je to v pohode. neviem ci radim pri malych otackach alebo co...
jednoducho to nie je ako na golfe alebo na fabii, preradim a brutalne rychlo spustim spojku a ziadne sekanie ani nic podobne...
neviem ci mam uz dozivajucu spojku alebo radim pri malych otackach...
ak mate podobne skusenosti alebo viete mi poradit vdaka!
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Ja nemôžem zaradiť za jazdy jednotku.Niekedy sa mi to podary,ale vätšinou musim zastať aby som ju tam dostal.
GRANKO.Na tej Harmincovej mysliš CAREX? Ja som tam mal auto raz a už nikdy viac. Mesiac im trvalo zistiť v čom je chyba a poškodily mi tam motor.Po mesiaci som odyšiel od tatiaľ a musel som dať nastaviť motor do iného servisu lebo mi skapinal a zle ťahal. Kupiť si tam nejaku sučiastku to ano,ale dať to spraviť niekde inde.
Ja odporučam servis AUTOOPRAVA-Jaroslav Kuchař vo Vysokej pri Morave.Bol som tam trikrát a perfektny prístup ku práci a ochota.je to značkovy servis Škoda.Audi,Seat,ale opravuju všetky značky.
Pred dvomy týždňami som si tam dal vymeniť rozvodovy remeň,kladku na remeň,vymeniť olej skontrolovať brzdy,vymenili mi lanko od ručnej brzdy a spravili kompletnu prehliadku aka sa robi po 80 000 km.Stalo ma to niečo okolo 8.000,-sk.
GRANKO.Na tej Harmincovej mysliš CAREX? Ja som tam mal auto raz a už nikdy viac. Mesiac im trvalo zistiť v čom je chyba a poškodily mi tam motor.Po mesiaci som odyšiel od tatiaľ a musel som dať nastaviť motor do iného servisu lebo mi skapinal a zle ťahal. Kupiť si tam nejaku sučiastku to ano,ale dať to spraviť niekde inde.
Ja odporučam servis AUTOOPRAVA-Jaroslav Kuchař vo Vysokej pri Morave.Bol som tam trikrát a perfektny prístup ku práci a ochota.je to značkovy servis Škoda.Audi,Seat,ale opravuju všetky značky.
Pred dvomy týždňami som si tam dal vymeniť rozvodovy remeň,kladku na remeň,vymeniť olej skontrolovať brzdy,vymenili mi lanko od ručnej brzdy a spravili kompletnu prehliadku aka sa robi po 80 000 km.Stalo ma to niečo okolo 8.000,-sk.
radenie
radim cca okolo tych 2500-3000...ale ked to vytocim vyssie zda sa mi ze to lepsie preraduje...eMKa Slovensko píše:pri akych otackach radis vyssie