Tie papierove repro ma dost vytacaju.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
tuto nexiu som si uz poobzeral, ale nezda sa mi ako stastne riesenie hrat do kufra. Ja by som radsej hral do interieru..milosh píše:Ja bych poradil, ale mam HB![]()
Ale mkrkni sem, treba neco zjistis![]()
http://www.nexiaclub.com/gallery.php?ak ... erie_id=35
Vole, to, co hraje do kufra jsou woofery a ty hrají tak nízké tóny, že ty vlny jsou 50 metrů vysoké, takže ti proniknou kamkoliv ...nio píše:tuto nexiu som si uz poobzeral, ale nezda sa mi ako stastne riesenie hrat do kufra. Ja by som radsej hral do interieru..milosh píše:Ja bych poradil, ale mam HB![]()
Ale mkrkni sem, treba neco zjistis![]()
http://www.nexiaclub.com/gallery.php?ak ... erie_id=35A este k tomo mam v kufri plynovu nadrz, takze taketo riesenie aj tak nepripada do uvahy.
Ako v koncertnej sale mi to hralo vo favorite, ale tu asi nikdy nedosiahnem to co chcem. Tu som to chcel len nejako vylepsit, bez nejakych extremnych zasahov do auta.milosh píše:No bzdyt staci dat poradny repro do dveri a pak nejaky dozadu, takze 16cm dopredu a treba 13cm dozadu, pokud nedas vetsi a bude ti to hrat jako v koncertnim sale
cau richirichiprofi píše:servus nio, co stresujespovedz presne, co ocakavas od tej svojej montaze a nieco sa uz len vymysli....
pockam na teba ako si to vyriesil a budem sa inspirovatkaso píše:Dobra temazaciatkom buduceho mesiaca sa pustam do montaze hifi na sedane.Zadne plato 4Xrepro 16,5cm predne dvere 2X16,5cm+vymena reprakov v palubovke.Cakam na repro je objednane
Vystuha pod platom ma netrapi
nebude prva ktora okusi flexu.O zosiku a kapacitore sa nebudem rozpisovat.Radio panasonic MP3 4X50W.Riciprofi urcite budem potrebovat poradit pri zapojeni
![]()
![]()
richiprofi píše:nio: pokial chces jednoduchu montaz, tak to problem nebude....to ja len furt vymyslam a davam tam same somariny.....zakladom je dobre radio ktore musi mat 2xRCA vystup aspon 3V. neviem, aka hudba sa ti paci....odporucil by som ti repro Hertz, rada Dieci, lacna a velmi slusny zvuk so zosilovacom aj bez neho.....dopredu 130mm alebo 165mm s noymi doorboardami a dozadu ovaly....pokial chces aj woofer, tak potom 5kanal zosik a daka kabelaz....samozrejme vytlmit predne dvere, zadne blatniky, kufor a zbytok podla potreby...tu mas dake ceny, ktore ti viem spravit + mozno daka lava sa podari...
dsk 130 ... 2890,- 13cm kompa
dsk 165 ... 2990,- 16,5cm kompa
es250 ... 3890,- 25cm woofer 250W rms + vyrobit bednu treba
SRx 5 ... 15990,- 5kanal zosik 4*50W + 1x190rms...na ten ale bude lepsia cena....
radio neviem ci mas alebo nie...taky kenwood strednej rady...alebo daky alpine hehe
rataj dake poriadne kable, signalaky, vytlmovak, kopu roboty![]()
digitalny fotak mam doma, takze s fotkami nebude problem.milosh píše:Chlapci, pokud tu montaz muzete nafotit a nejak k tomu pak napsat clanek, rad to dam na nexiaclub
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |