Espero 2.0L -Dotaz
Moderátor: Blue Lanos
Espero 2.0L -Dotaz
Ahoj.
Mám dotaz.
Mohli by jste mi zdělit Vaše zážitky,pocity a zkušenosti o Esperu s obsahem 2.0 l MPFI??? Jak je na tom ten motor o proti 1.8 l a jak je na tom 2.0 l se spotřebou??? Momentálně vlastním Espero 1.8 l MPI a mám hodně velké choutky jít do toho většího obsahu a TEĎ POZOR s nalítanými 50000 Km.
Snad se tu někdo z Vás najde co ho měli nebo ještě maj.
Předem děkuji za Vaše názory.
Jo a ještě se vám musím s něčím pochlubit.
S tou 1.8 co teď mám jsem schopen se dostat se spotřebou paliva na 7.7 l na 100 Km. Dokázal tu někdo míň???
Zatím ahoj a díky
Mám dotaz.
Mohli by jste mi zdělit Vaše zážitky,pocity a zkušenosti o Esperu s obsahem 2.0 l MPFI??? Jak je na tom ten motor o proti 1.8 l a jak je na tom 2.0 l se spotřebou??? Momentálně vlastním Espero 1.8 l MPI a mám hodně velké choutky jít do toho většího obsahu a TEĎ POZOR s nalítanými 50000 Km.
Snad se tu někdo z Vás najde co ho měli nebo ještě maj.
Předem děkuji za Vaše názory.
Jo a ještě se vám musím s něčím pochlubit.
S tou 1.8 co teď mám jsem schopen se dostat se spotřebou paliva na 7.7 l na 100 Km. Dokázal tu někdo míň???
Zatím ahoj a díky
Daewoo Espero 1,8 MPI 70kw 7 let,plná výbava
Prostě bezva autíčko,jen kdyby mělo sklopné zad. sedadla
- Reklama
je to mozneee
Mohol to dosiahnutSo svojim esperom 1.5 DOHC 16V som dosiahol spotrebu medzi BB-KE 5.9 litra/100km a to na LPG!!!
kejamal@pobox.sk
kejamal@pobox.sk
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
koukam to je zase debata, a já ho mam půl metru do dýlky
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
No ja si myslim . Mel jsem Espero 2,0 CD ctyry roky- spotrebu jsem sledoval ale nemeril a pohybovala se mezi 8-9 litry a to jsem ho nesetril. Ted mam Nubiru 2,0 a musim rict ze co do pohodli a zvuku je ten ctyrventilovej motor lepsi, lepe se chova v nizkych otackach ( treba v kolone jsem nepouzival plyn) , vykonem se ale tomu 16ventilu neda rovnat ten taha v celem rozsahu otacek ( u Espera nesla vytocit 4 do cerveneho u Nubiry jde)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Děkuji všem za vaše názory k mé spotřebě,ale to byl jen takkový dodatek.
Spíše by mě zajímali vaše názory,postřehy a zkušenosti s Esperem 2.0L
Jízdí vlastnosti,chod a výkon motoru,jaké mívá závady a při kolika kilometrech. Díky
Spíše by mě zajímali vaše názory,postřehy a zkušenosti s Esperem 2.0L
Jízdí vlastnosti,chod a výkon motoru,jaké mívá závady a při kolika kilometrech. Díky
Naposledy upravil(a) swatch dne úte kvě 03, 2005 21:14, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Espero 1,8 MPI 70kw 7 let,plná výbava
- Blue Lanos
kilometrech
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ty kujone nepremejslis o tom mem co mi stoji v bazaru. Ja ho kupoval s 90k km a mel jsem ho 4 roky ( prodavam ho fakt jen pro to ze mi rostou deti a kombi je potreba jinak se to s pohodlim a komfortem s Nubirou neda srovnat) za tech 50k km co jsem s nim najezdil jsem kupoval pouze spotrebni veci rozvodak, tlumice, olej, filtry... jedina zavada, (tedy dve ta jedna byla mou blbosti) byla ze mi odesel alternator a ta mnou zavinena byl krokovy moturek ktery jsem "vycistil" tak ze prestal fungovat( vrakoviste Opel - 800k). Jinak si myslim ze Espero 2.0 je velmi spolehlive auto, mne osobne nikde nenechalo. Takze za mne - doporucuji
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
mam 2,0 pres pul roku. najeto 92 tis. a jsem 3 majitel. sam jsem si vymenil rozvodak a pr. brzdy. spotrebu mam zmerenou a pohybuje se kolem 8 l. jsem spokojenej, je to dobry auto, jenom trochu linejsi. 77 kw na 2.0 neni moc, ale je pekny a tichy. dobry na delsi cesty. jsem tu novy a doufam ze pochytim par dobrych rad. diky.
Jestliže máš 1.8 tak 2.0 je na tom uplně stejně jen je tam lehce vyšší výkon a citelně dražší povinný ručení pro mluví podle mě jen ty kilometry (jestli jsu pravé a majitel se o něj dobře staral) a to jestli to tvoje už není v nejlepším stavu jinak si myslím že to nemá smysl poruchvý jsou stejně jelikož jsou shodný