A jakou mám vlastně barvu? :-)
Moderátor: Blue Lanos
A jakou mám vlastně barvu? :-)
Ahoj, chci si koupit korekcni tuzku na skrabance, pripadne sprej s moji barvou, ale nikde jsem neobjevil, jake oznaceni ma moje barva, ackoliv jsem myslel, ze to bude v technicaku. Mam Matize (1. gen.) v takove te klasicke syte modre nemetalicke barve.
- Reklama
- PG
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem registrovaný..
Chtěl jsem si přidat obrázek postavičky (abyste tu barvu viděli), ale ani gif, ani png mi to nevezme, že prý "obrázek musí být ve formátu GIF, JPEG nebo PNG..
Daewoo Matiz SE 1999
- PG
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak, ve velkém technickém jsem našel jenom "MODRÁ". Což jsem už tak nějak vědělRado píše:S obrazkom ti pomoze milosh.......
a ta farba musi byt vo velkom technickom zapisana(sice neviem jak to mate v cechach), ale ja to tam mam.
Popripade sa obrat na akriho ...on je tu taky odbornik na farby.
Naštěstí pomohl petrm, že je to v servisní knížce
Daewoo Matiz SE 1999
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Najdi si v sekci POKEC posekci BARVA-COLOR a tam mas vse co jsme tam zatim psali, kdyz nenajdes svoji barvu tam, nahod tam pozadavekPG píše:Kdepak, ve velkém technickém jsem našel jenom "MODRÁ". Což jsem už tak nějak vědělRado píše:S obrazkom ti pomoze milosh.......
a ta farba musi byt vo velkom technickom zapisana(sice neviem jak to mate v cechach), ale ja to tam mam.
Popripade sa obrat na akriho ...on je tu taky odbornik na farby.
Naštěstí pomohl petrm, že je to v servisní knížce
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se