Dobrý deň. Chcel som sa na vás, vlastníkov Cruze, obrátiť s jednou prosbou. V júli 2024 som kúpil od špekulanta, ktorý mi zatajil vady na aute Cruze 2.0 110 kW, r. v. 2010. Od kúpy je auto viac v servise ako doma. Už druhý mesiac je v Bratislave, kde si s ním nevedia dať rady. Auto najprv začalo len trhať, následne sa pridalo preblikávanie kontrolky žhavenia a motora. Dal som ho autoelektrikárovi, ktorý povedal, že tam boli nejaké zlé kontakty, no už po ceste domov sa tam opäť objavili tieto kontrolky a na druhý deň auto skapalo aj počas jazdy. Od 26. 1. auto nešlo už vôbec. Mechanik mi povedal, že sa toho auta mám čo najrýchlejšie zbaviť, no po toľkých investíciách, nepojazdnosti vozidla a vzhľadom na to, že som si túto značku obľúbil, je mi toho ľúto. Dôkazom je aj čerstvá kúpa Orlanda.
Na aute boli menené:
Vymenená komplet celá spojka, nové brzdy, baterka, pletenec na výfuku, palivová dopravná jednotka, regenerovaný DPF filter, vyčistený palivový systém, vymenené všetky filtre a olej, nové tlmiče, vymenené silent bloky, homokinetický kĺb.
Jeden známy mi povedal pred pár dňami, že väčšinou keď odídu trysky, tieto Chevrolet/Opel nechcú absolútne naštartovať, tak som ešte premýšľal, či to náhodou nebude tryskami.
Budem vám strašne vďačný za rady, aby som vedel, po čom máme pátrať, pretože auto potrebujem ako soľ a som z toho už naozaj zúfalý.
Ďakujem.
Nepojazdný cruze - dlhodobý problém. Prosím vaše rady
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nepojazdný cruze - dlhodobý problém. Prosím vaše rady
ahoj,
nebolo by zlé , keby si mal nejaký výpis z diagnostiky, chybové kódy. od toho by sa dalo aspoň čiastočne odraziť.
nebolo by zlé , keby si mal nejaký výpis z diagnostiky, chybové kódy. od toho by sa dalo aspoň čiastočne odraziť.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Re: Nepojazdný cruze - dlhodobý problém. Prosím vaše rady
Ahoj, to je to najhoršie že žiadne chyby na diagnostike či kódy neukazuje. Auto prešlo šiestimi servismi, každý somňa vycucal nejakú tú "drobnu" (6000€) a auto je aj tak nepojazdné.